Roofvogels van bijenwas

Roofvogels van bijenwas


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Eens in de zoveel tijd bezoeken wij Marina Bliek en haar vogels. Marina is Valkenier in het Zeeuwse IJzendijke en heeft een prachtige collectie roofvogels waar zij (onder andere) gepassioneerd fotografieworkshops, demonstraties en lezingen mee verzorgt.

Ik heb het genoegen gehad meerdere keren bij haar te mogen fotograferen en een paar van deze foto's heb ik omgezet op canvas. Dit was het begin, later ben ik onder andere hondenportretten gaan schilderen.Buba, een Europese Oehoe, op weg naar zijn prooi


Afm. 20x20cmEvi, een prachtige kerkuil (of zoals Marina zegt: "een pittig wijf")


af, 20x30cmJames, een rode wouw, ringnummer 007


Afm. 20x20cm

Ik hecht er waarde aan te melden dat alle vogels bij Marina in gevangenschap zijn gekweekt. Zij zouden echter als ze dat willen in het wild kunnen overleven. De vogels hebben echter zo'n vertrouwensband met Marina dat ze bij haar blijven.


Mocht je interesse gewekt zijn: www.valkeniershof.nl is de site waar je informatie over de valkenier en vogels kunt vinden.

PS: ik heb dit met plezier geschreven. Hoe was het om te lezen? Ik vind het fijn als je een reactie achter laat...Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat heb je dit mooi gedaan
| 11:03 |
Dank je wel, ik had goede voorbeelden ;-)
| 11:11 |
Super sjiek om die dieren in het echt bezig te zien! Ik vind je schilderijen echt magnifiek!
| 23:14 |
Dank je wel :-)
| 23:26 |
Mooie schilderijen. Bedankt voor je blog en tip.
| 08:16 |
Dank je wel en graag gedaan. Een bezoek aan Valkeniershof is echt de moeite waard!
| 09:41 |
Ik hou zo erg van roofvogels. Mijn vader is er één zeg ik altijd. dat geeft mij een goed gevoel.
| 00:16 |
Ah, en wat voor roofvogel is je vader?
| 00:51 |
Ik denk een arendbuizerd of een gewone buizerd.
| 11:47 |
Mooie vogels en vaak in de buurt!
| 12:00 |
Altijd en overal. Langs de busbaan van Zaandam naar Amsterdam, bij de eindhalte Wormerland, langs de A7 richting Purmerend, in Zunderdorp, Holysloot, Ransdorp en ook in Duitsland. Hij volgt mij overal. Ik krijg er een goed gevoel van dus blijf ik gewoon zo denken. Ik zeg altijd tegen FRans als ik er eentje onderweg zie, en dat is heel vaak, kijk, daar heb je die "Ouwe" weer.
| 12:08 |
Prachtig!!!
| 12:11 |
Ooooohhhh zalig, naast de hond mijn lievelingsdieren :D
| 22:01 |
Ze zijn inderdaad geweldig mooi om te zien. De uilen zijn mijn favoriet :-)
| 22:30 |
Oh, en niet te vergeten: Pino , een kuifcaracara met karakter!
| 22:34 |
Prachtige beesten dan ook hè :)
| 22:40 |
Wauw, heel mooi gemaakt.
| 21:23 |
Dank je!
| 21:50 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen