Schilderen op muziek, werkje van de dag 14-6-2017

Schilderen op muziek, werkje van de dag 14-6-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ook vandaag toon ik een hotplate-werkje. Deze keer ben ik op muziek gaan schilderen, ik heb een mooie cd opgezet, en toen mijn handen hun gang laten gaan. De muziek was van Beyond, een damesgroep waarin onder andere Tina Turner chant (boeddhistische gebeden zingt). Nam myoho renge kyo is een hele bekende, en dat is de chant waarop ik dit werk heb gemaakt.

Het werk is A4 formaat en ik heb gebruikt: hotplate, wasblokjes, roller, tissue.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het nummer, dan vind je het hieronder:

Wees welkom op Yoors!


Ook vertellen over je hobby, plaatjes draaien, je werk laten zien, mensen inspireren, of gewoon lekker kletsen? Wees welkom op Yoors. Het is gratis, sterker nog: je krijgt er een zakcentje voor betaald!

Meld je hieronder aan en je krijgt direct je eerste bonus:Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooie muziek en prachtig kunstwerk. Een nietaflatende......wat voor mij staat voor een voortduren van de levenscyclus.
| 15:16 |
Dat vind ik een mooie zienswijze!
| 15:23 |
Is leuk gedaan, succes.
Carmen Todita
Eelke Wiersma
| 17:26 |
Je hebt onbewust een cd gemaakt en de muziek stroomde naar jou toe
| 13:15 |
Het is zo'n spiraal waar veel mensen, ik ook, inzitten maar waar men en ik ook hopelijk uitkomt. Omhoog gaat dus als het ware. Mooi weer. En leuk dat muziek je zo kan inspireren.
| 12:41 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen