Toverhazelaar, werkje van de dag 11-1-2017

Toverhazelaar, werkje van de dag 11-1-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn ouders brachten een tak van de toverhazelaar voor mij mee. Een van mijn favoriete tuinplanten omdat deze bloeit wanneer vrijwel alle andere planten kaal zijn. Het leek mij leuk om eens te proberen dit na te schilderen (uiteraard met de bijenwas), en dus ging ik aan de gang: 

De achtergrond van deze kaart heb ik gemaakt op de hotplate met behulp van een rollertje. Daarna heb ik met de stylus en het ijzertje de toverhazelaartakken getekend en de vaas. Uiteraard is de kaart naar mijn ouders verstuurd... 

Afm. 10x15 cm op encaustic karton.

Voor meer van mijn werkjes: kijk bijvoorbeeld eens hieronder of kijk op mijn profiel :-)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi, lijkt goed op mijn foto... :)
| 17:17 |
Jup, weer zo'n prachtig stuk :)
| 08:45 |
Thank you
| 09:04 |
Heb je weer prachtig gemaakt.
| 17:40 |
Dank je
| 17:49 |
Heel goed van jou, weer een mooi stukje :-)
| 16:57 |
Dank je
| 17:49 |
:-)
| 11:16 |
Die gele kleur spat ervan af. Mooi kunstwerk.
| 10:27 |
Dank je wel
| 10:38 |
Leuk gedaan. Met name de grillige vormen van de takken zijn erg goed gelukt.
| 08:22 |
Dank je
| 10:24 |
Hij is weer heel leuk
| 00:50 |
Dank je
| 10:25 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen