Warme abstractie, werkje van de dag 31-5-2017

Warme abstractie, werkje van de dag 31-5-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dat ik een masterclass schilderen op de hotplate volgde hoef ik denk ik niet meer te vertellen ;-) Vandaag een werkje dat ik maakte tijdens de masterclass, opnieuw via een nieuwe techniek. John leerde ons dat je de achtergrond met een roller kunt maken, en dan prima met het strijkijzer op de hotplate kunt werken. De warmte voor je werk komt dan van twee kanten. Uiteraard ben ik hiermee aan het oefenen geslagen, en ik heb tijdens deze masterclass heel ander werk gemaakt dan ik normaal doe! Ten eerste heb ik landschapjes gemaakt die veel realistischer zijn, onder andere met behulp van penselen en tissues, maar ook mijn abstracte werk werd heel anders van aard. Mijn hart ging open, en ik zie dit terug in mijn werk:

Dit abstracte werk is A3 formaat en gemaakt op de hotplate, mbv. bijenwasblokjes, rollertje, tissue, strijkijzertje en tekenpen.

Vrienden Uitnodigen

Geïnspireerd geraakt om ook een blogje te starten over je hobby, of je foto's te tonen, of wil je mij volgen? Meld je dan aan via onderstaande knop en kom bij de gezelligste blogsite van Nederland. Het kost je niets, sterker nog: het levert je alleen maar op!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zeer mooi werkje.. wekt heel wat fantasie op...
| 16:37 |
Vertel!
| 17:25 |
weer erg mooi
| 08:58 |
Dank je wel
| 09:06 |
Weer heel Mooi!
| 07:42 |
Dank je!
| 07:48 |
:-)
| 08:05 |
Ik zie hier iets heel bizars in, wat dat verklap ik nog niet (mag ik hem gebruiken voor bij een verhaaltje)
| 07:40 |
Jij mag dat altijd. Ik ben heel benieuwd!!
| 07:46 |
Dank je wel, Christel
| 14:26 |
Een passionele dans!
| 14:10 |
Ja, gaaf! (ook erg passend bij de masterclass)
| 14:13 |
Ik zie er een grote arm met hand in! Of idd een olifantje
| 13:53 |
Ook leuk!
| 14:07 |
Ik zag een baby-orka golvend zwemmen in een golf...
| 13:46 |
Ook mooi!
| 14:08 |
Voor mij is het een bevallige zeemeermin :)
| 11:26 |
Vind ik ook een mooie :-)
| 12:02 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen