Werken met een stencil, werkje van de dag 8-2-2017

Werken met een stencil, werkje van de dag 8-2-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Soms vind ik het grappig te werken met een stencil (ook wel sjabloon genoemd) van kunststof. Wanneer ik een stencil gebruik werkt dit heel anders: het stencil beïnvloed de was, het vloeit dan veel minder en soms blijft de ruimte onder het stencil schoon, soms niet. Dat kan hele leuke effecten geven (zoals bij mijn eerder getoonde klokje). Deze keer heb ik een stencil gebruikt met een rozenmotief. Het was nog een uitdaging om binnen de lijntjes te blijven ;-) En toen ik tevreden was en het stencil wilde verwijderen zat dit muurvast geplakt.

Stencil ongeschikt bevonden, werkje toch geslaagd....

Deze tekening heb ik verwerkt tot vierkante kaart. 

De afmeting is ca 15x15cm.



Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel mooi gemaakt!
| 15:25 |
Ook deze is weer prachtig!
| 18:01 |
Mooie werkjes je mag er trots op zijn
| 10:48 |
Een soort van "per ongeluk" ontstaan de mooiste dingen.
| 08:48 |
Super mooi de roos. Ik hou van de kleuren ook :-)
| 08:04 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen