#Chemtrails Feit of Fictie

#Chemtrails Feit of Fictie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Oordeelt u zelf!

Vliegtuigen hebben vaste routes toch?

Dit kan ik niet verklaren.

Nu sta ik er nog neutraal in, misschien zijn er logische verklaringen, maar ik vind het een vreemd fenomeen!

Toch aparte luchten zo.

Heeft u zelf tips of foto's voor dit blog of andere zienswijzen? Graag hoor ik van u.
En zoals altijd; Delen graag! (Alle foto's zijn eigen(!) foto's, tenzij er foto's bijkomen door uploads van derden.)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een teken in de lucht als teken aan de wand.đŸ˜±
| 16:40 |
Mooi gezegd Soberana! 👍😉
| 00:13 |
Bizar, maar mooi!
| 21:33 |
Ja hĂš, beiden waar! Dank je wel!
| 01:25 |
Mooi te zien  en ook zo dubbel he
| 15:47 |
Ja, inderdaad!
| 02:41 |
Ik heb hierover ook een blog gemaakt en wil deze hierbij op sturen in een reactie ( het zijn allemaal "covert military programs" van de Amerikaanse criminele overheid ! ) yoo.rs/verbegbijazz/blog/het-new-manhattan-project-volgens-peter-kirby-1477774856.html?Ysid=11479
| 09:19 |
yoo.rs/verbegbijazz/blog/climate-change-klimaatopwarming-en-chemtrails-1499007758.html?Ysid=11479
yoo.rs/verbegbijazz/blog/het-new-manhattan-project-volgens-peter-kirby-1477774856.html?Ysid=11479
#Rosalind Peterson en Peter A.Kirby hebben hier ook studie van gemaakt het komt mij voor dat dit niet zo maar een van de vele complottheorieën is want anders gaat men niet jaren lang de bibliotheken uitspitten er moet een drive wezen om dit aan de kaak te stellen overigens komt men er ook niet door steeds nnaar de lucht te kijken er is veel bewijsmateriaal schijnt het, maar ik vermoed, dat het complot vooral zit bij de journalisten, die betaald krijgen om hierover te zwijgen. Een goochelaar wordt ook niet betaald om al zijn geheimen te verklappen. We moeten vooral rustig blijven en met open mond naar types als Eva Jinek of Mathijs van Nieuwkerk, (de billenknijper) kijken.
| 09:27 |
Ik ben niet sceptisch meer. Ze doen dit bewust
| 12:04 |
Sowieso wil ik er meer over te weten komen!
| 13:41 |
Mooi vind ik het in elk geval niet.
| 18:17 |
Dank je wel Ingrid! Nee, mooi is anders!
| 22:44 |
Ik blijf het bijzondere materie vinden. Ik zal mij er eens wat meer in verdiepen
| 09:39 |
Ja hĂš, ga ik ook nog doen.
| 10:12 |
Ja, wel apart. Ook ik ga er nog "studie" van maken.
| 20:59 |
Fictie.
De wind op grote hoogte maakt het verschil. Ofwel de condensstrepen schuiven op door de wind, ofwel ze verwaaien. Dan is ook de luchtvochtigheid op die hoogte op dat moment een factor voor het wel of niet zichtbaar zijn.
| 08:53 |
Ja, dat geloof ik ook wel Hans. Wat me wel blijft verbazen is het de willekeur, hoe moet ik het zeggen... de strepen gaan kris-kras door het luchtruim, zonder structuur.
| 10:02 |
Er zijn vele vliegroutes, op allemaal verschillende hoogtes. En een vliegroute is geen autoweg, maar er is een behoorlijke marge waarin die vliegtuigen kunnen bewegen
| 10:22 |
Hier dagelijkse kost echter vlak voor regen valt zoals vandaag word even extra alles volgezet zoals je eerste foto. Na regen dagen zelfde.. genoeg gezien en erover gelezen oordeel zelf allemaal.. ik zeg feit
| 01:04 |
Soms hebben we hier een stralend blauwe lucht begin van de dag... Moet je 's middags eens kijken. Later dijt het uit en is het gewoon bewolkt! Zelfs mijn moeder zegt dat er tegenwoordig veel meer wolken zijn dan vroeger...
| 01:30 |
nou het ziet er niet bewolkt uit, moet je maar eens goed opletten. Het zet inderdaad uit, soms zie je zelfs 2 dezelfde strepen op allerlei plekken anders uitzetten. AFhankelijk van wat er nog meer daar in die lucht hangt op dat punt lijkt wel. De streep word breder en breder met soort bolletjes uiteindes.. en op den duur is de hele lucht een soort van uitgegumd (zo omschrijf ik het altijd) het is geen bewolking het is echt of iemand wolken heeft uitgegumd een grote waas...
| 01:59 |
Ja, het blijft mij ook bezighouden...
Excuses nog, jouw reactie heb ik om de Ă©Ă©n of andere reden nu pas gezien!
| 13:38 |
geeft niks gebeurt mij zo vaak haha
| 15:06 |
Haha, ja maar ik vind dat dan toch vervelend...
| 01:50 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen