'Feelings' 1

'Feelings' 1


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

'Feelings' is een nieuw concept van mij waarin ik, als ik voel dat het nodig is, mezelf kan uiten...

Soms kun je een verhaal schrijven van weet ik hoe lang en toch de boodschap niet overbrengen... Een gedicht kan dat soms wel en ook vaak kan dat met muziek... Een prachtig nummer van Jan Smit, live gezongen met Nick en Simon, kwam ik tegen waar ik het gewoon koud van kreeg, zo mooi gezongen en dan vertaal ik mij even naar 'Laura', al ben ik wel een man natuurlijk. Maar het is net of dat nummer over mij gaat, soms letterlijk en soms figuurlijk...

© 05-12-2017 Copyright; Titel en tekst door: © Enriqué, blogs and more  Alle rechten voorbehouden.

Video van: Jan Smit, Nick en Simon e.a. op NPO 2 BNN, via Youtube.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
het is soms goed om je te kunnen uiten
| 22:30 |
Dat is zeker zo.
| 22:46 |
Teksten schrijven en het juiste gevoel daar in leggen en overbrengen is een kunst op zich...
| 21:33 |
Dat is zeker zo, een vak apart!
| 22:13 |
Rakend weer, je ehbt er de juiste oren voor
| 16:49 |
Dank je Karin!
| 18:37 |
Mooi!
Er zijn inderdaad veel manieren om een boodschap over te brengen!
| 14:36 |
Zeker! Dank je wel Hans!
| 14:50 |
Prachtig nummer Enrique.
| 13:12 |
Ja, vind ik ook! Dank voor je reactie! :-)
| 13:46 |
Graag gedaan hoor.
| 13:47 |
:-)
| 13:55 |
Dat is een mooi concept Enrique! Laura is een heel mooi nummer. Ik heb natuurlijk nog niet zoveel meegekregen over je verdriet etc., daarvoor zal ik eens meer oudere blogs van je moeten gaan lezen. Maar ik hoop net als Diaantje wel snel ook een vrolijk nummer van je te mogen zien. Dus keep up the spirit.
| 06:39 |
Dank je Hetty, voor je mooie inhoudelijke reactie! Dat het wat beter mag gaan hoop ik ook, alleen heb ik er (nog) niet veel invloed op, op mijn stemming/gevoel... Hopelijk komt dat nog...
| 13:51 |
Een heel mooi nieuw concept en met muziek kun je zeker heel veel zeggen. Ik heb dat ook, niet zo verrassend ;) Dit is zeker een heel mooi nummer en ik kan me voorstellen dat je je hier soms in herkend. Toch kijk ik ook uit naar een vrolijk nummer van je, want je verdriet lijkt momenteel ook minder te worden. Het Yoorsen doet je goed, dus blijf vooral doorgaan. Ben benieuwd naar het volgende lied.
| 06:23 |
Dank je wel Diaantje, nee inderdaad, 'we've got something going on' zou je kunnen zeggen, haha!
Tja, het wisselt nog zo erg, op zich niet vreemd voor een gevoelsmens maar ik hoop ook zeker een vrolijker nummer te kunnen plaatsen!
| 13:55 |
Zeker niet vreemd voor een gevoelsmens, ben zelf hartstikke HSP ;) dus weet hoe dat soms zomaar ineens om kan slaan. Ik heb daar vooral in de december maand veel last van. Emoties gieren dan door mijn lijf en zitten de tranen vaak hoog. Ach, het is zoals het is en ik weet zeker dat er een keer een vrolijk nummer gaat komen.
| 21:37 |
Ja, jij kent dat dus ook goed maar dat is zeker niet prettig! Het is zoals het is, dat is zeker waar. Aan de ene kant denk ik vaak; ach, ik moet me er maar bij neerleggen en de andere keer ga ik toch weer op zoek naar 'iets' dat m'n leven weer wat plezieriger kan maken. Beide zijn een beetje waar denk ik...
| 22:36 |
Ik denk dat op zoek gaan niet echt werkt, maar dat is mijn gedachte natuurlijk. Accepteren is ook iets wat belangrijk is, maar daar heb ik dus wel moeite mee. Je voelt je soms echt klote en dat wil je niet, maar weet je ook niet goed hoe je op dat moment je weer fijn kunt gaan voelen. Ja, zelfs postieve Diaantje heeft daar dus last van ;) Voor mij is bezig blijven meestal wel de oplossing, zorgen dat ik afgeleid ben van mijn rot gevoel. Vooral niet rustig zitten, want dan gaan je hersens te keer. Ik heb morgenochtend toevallig een afspraak bij mijn voetzoolreflextherapeute en dat doet me altijd wel heel goed. Misschien ook wel iets voor jou? Ik kan me dan volledig ontspannen en dat is echt heerlijk. Weet niet of je van sauna houdt, maar dat kan ook erg lekker zijn om even tot rust te komen. Blijft gewoon een lastig iets, omgaan met gevoelens........................
| 23:21 |
Grappig, je begint met dat je denkt dat op zoek gaan niet werkt, vervolgens beschrijf je dus precies wat ik bedoel met op zoek gaan, haha! Dat bedoel ik dus ook; aan de ene kant 'in je lot berusten' en aan de andere kant verlichting blijven zoeken, door wandelen, of idd. naar de sauna, (maar dat is dus weer niks voor mij) Yoorsen of toch maar eens dat extra gesprekje met je behandelaar, maar altijd op zoek...
| 23:32 |
Oeps, ik spreek mezelf dus een beetje tegen hahaha, maar je snapt me gelukkig wel ;) Soms zoek ik ook niet hoor, dan kruip ik gewoon lekker even in de "ik voel me klote modus". Dat mag ook best en is misschien ook wel nodig. In december is het gewoon vaak somber weer en dat werkt bij mij echt helemaal fout. Dat het maar snel weer voorjaar en zomer wordt, dan ben ik op mijn best haha.
| 23:36 |
Haha, ja ik spreek mezelf zo vaak tegen, geeft niet hoor. Ja, die modus ken ik ook maar al te goed en ik moet 't meestal 'uitzitten'. Voor mij is januari tot en met mei zo'n beetje de beste periode, niet te lang donker en niet te lang licht en de hectiek weer voorbij, behalve dan de belastingaangifte weer doen, haha, ook zo'n bron van stress.
| 00:41 |
Belasting aangifte is voor mij de minste stress, altijd 0 betalen en 0 terug krijgen haha. Nouja, toen ik 2 jaar ziek geweest ben, had ik ineens recht op geld terug?
| 06:24 |
Ja, op zich zijn de bedragen meestal niet zo spannend maar alles bij elkaar zoeken en uitpluizen, pfff! Maar de logica snap ik idd. ook niet altijd. Als je ziek bent (geweest) een deel van het jaar is er teveel premie berekend geloof ik, op basis van dat je nog werkt. Dan krijg je vaak geld terug.
| 11:44 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen