#MyFeelings 5


Het zit er weer op, ik ga weer naar huis... of naar een huis. In elk geval twijfel ik aan het woord thuis; heb ik een thuis en zoja, waar is dat dan? Wat ik me bij thuis wil voorstellen is dat ik er niet alleen of eenzaam ben. Een huis vol warmte, geluk en liefde. ik heb 't niet gevonden, komt ook omdat ik mezelf altijd bij me heb....

In elk geval kwam bij deze gedachten een lied in me op; "Sailing home" en dan eens een keer niet gezongen door Piet Veerman maar door de Mon amour band. Een band waar ik tot voor kort nog nooit van had gehoord, terwijl ze toch al jarenlang bestaan. Het ís geen B.Z.N. maar ze proberen wel in die 'palingsound' te blijven. Een band, samengesteld door de ex-drummer van B.Z.N. Jack Veerman. De man heeft nog teveel ritme en enthousiasme in z'n lijf om te stoppen. Well done Jack! You hate them or you love them is hier eigenlijk niet van toepassing. I'm in the middle here. Vooral omdat ik zo'n fan was van BZN. Maar goed, wat betreft mijn 'Feelings', mag Jack met zijn band een poging doen deze om te zetten in muziek...

Toch even een traantje wegpinken... Nergens thuis. :'-(

© 12-01-2018 (Laatste update: 09-02-2019) Copyright; Blog, titel en tekst(en) door: © The Original Enrique   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Afbeeldingen afkomstig van: Pixabay. Video: Mon Amour band, geplaatst door: Ingrid61601 op Youtube.

Word lid en beloon de maker en jezelf!