×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


notifications_noneadd
09-11-2018 15:23
1 volger , 2 antwoorden
camera_alt
Afbeelding toevoegen
2 antwoorden
Herfstblog najaar 2017

Herfstblog najaar 2017


Deze foto's zijn allemaal gemaakt in 2017 en op loopafstand.

Een prachtige bijdrage van: Alie Engelsman, waarvoor Hartelijk dank!

Heeft u bovenstaande Paddenstoelen/schimmels/zwammen al ooit gezien? Ik nog nooit...

Nu is het wachten tot ik het verkleurende blad aan de bomen kan laten zien, het liefst met de zon erop natuurlijk. Nogmaals, heeft u mooie foto's voor dit blog die met de herfst te maken hebben kunt u die sturen naar: enrique.dutch@gmail.com Bij de foto's vermeldt ik dan uw naam, tenzij u dat niet wilt.

Het is alweer herfst, eigenlijk had ik dit beter het 'Paddenstoelenblog' kunnen noemen omdat er alleen nog maar paddenstoelen en zwammen op staan. Maar die zijn er nu eenmaal eerder dan het verkleurde blad, al dan niet aan de bomen. Vandaar dat ik een fotocollage wil maken waarbij ik straks verschillende foto's door elkaar heen ga zetten, met dingen die met dat jaargetijde te maken hebben. Dit blog blijf ik updaten gedurende de herfst. Hopelijk kunnen jullie daar van genieten!

De gele trilzwam. Het is niet zo moeilijk om te bedenken waar tenminste het eerste deel van de naam vandaan komt. Maar het gedeelte "tril" kan ik eigenlijk niet plaatsen. Hij komt voornamelijk voor in het najaar aan takken van bomen. Hieronder nog een aantal foto's van deze zwam. Tevens is dit dan ook het prille begin van dit blog!

Foto's uploaden mag ook!

Dan kan ik daar een selectie van plaatsen en krijgen we een heel compleet blog! Indien gewenst kan ik er dan ook jou naam bij vermelden (of je plaatst hem zelf al op de foto) en jouw stukje tekst als je zou willen. Het is zomaar een idee, ik denk even hardop.  enrique.dutch@gmail.com  Als ik veel foto's mocht ontvangen plaats ik dus een selectie, no hard feelings hoop ik dus.

Hoe deze heet weet ik niet, maar ik vond hem wel leuk; Het is net of hij een gezichtje heeft!

Van deze weet ik de benaming helaas niet; jullie wel?

Ook van bovenstaande paddestoelen/zwammen weet ik de benaming niet. Jullie wel?

Deze had ik nog nooit gezien...

Quote

Uit de dromen van de lente wordt in de herfst jam gemaakt.

 Peter Bamm  Duits schrijver (ps. van Curt Emmrich) 1897-1975

© 21-08-2017 Copyright; Blog, titel, tekst(en) en afbeeldingen van/door: © Enriqué, blogs & more   ( enrique.dutch@gmail.com ) (1 afbeelding van: Alie Engelsman)   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved.  Geüpdate: 25-11-2018  Tags: #paddenstoelen #zwammen #Nederland

Zie ook:

2018: #herfstplog

Nog veel meer Herfst?
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties