Marion's Uitdaging; Acrostichon (4) 'Illusie'

Marion's Uitdaging; Acrostichon (4) 'Illusie'


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Bij deze doe ik nog één keer mee aan deze leuke uitdaging (Schrijf een Acrostichon) van 'Marion's moon', al is deze challenge afgelopen. 'Illusie' had ik nog klaarstaan namelijk. Inmiddels heeft Marion een nieuwe uitdaging; het schrijven van een MesostichonOnderaan dit blog de link naar Marion's uitdaging met uitleg!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In ieder mens

Liggen hoop en dromen

Liefdevol gekoesterd

Uitgestald

Slechts een enkele droom

In een mensenleven

Eindigt als waarheid

Dana Winner vertolkt dit op een droevige maar voor mij herkenbare en mooie manier...


Dana Winner dus met: 'Illusie':

(Cover van Boney M's 'El Lute'.)


 


© 17-04-2018 Copyright; Dit is mijn invulling van de challenge van Marion's Moon. Deze acrostichon zelf door: © Enriqué, blogs and more   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Afbeeldingen afkomstig van Pixabay. Embedded (Ingesloten): Video Youtube, Dana Winner met: 'Illusie'.

signup

Schrijf de mooiste gedichten!

Aanmelden is gratis, lid zijn ook!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel mooi gedaan!
| 14:12 |
Dank je wel!
| 14:19 |
Wat weer super gevonden
| 14:02 |
Dank je wel Loes!
| 14:09 |
Deze invulling is prachtig, was ik nog vergeten zeggen :)
| 12:49 |
Dank voor je compliment! 😃
| 12:58 |
Ik moet me er nog eens over buigen, deze week lijkt me een grotere uitdaging dan vorige week.
| 12:49 |
Ja, weet ik niet Katrien, met deze opdracht kun je eigenlijk elke letter pakken die je wilt. Om het verticale woord mooi onder elkaar te krijgen lijkt me nog een grotere uitdaging, haha.
| 12:57 |
Dat bedoelde ik dus!
| 21:48 |
Is je toch goed gelukt! Maar daar hadden we het al over, haha!
| 14:11 |
Zo gaat het wel vaak he .. gelukkig kunnen ze in onze fantasie wel voor vreugde zorgen. En het leven is niet altijd makkelijk en dromen en verlangens mogen er zijn...ook al komen ze niet allemaal uit..de wens mag er zijn !
| 11:49 |
Ja Mary-José, er komt vaak weinig van terecht. Dromen, wensen of verlangens heb je ook nodig denk ik om vooruit te blijven gaan.
| 13:19 |
zo is dat lieverd. Zolang we in staat zijn 'hoop' te koesteren en wat mee te kunnen buigen is het leven best te pruimen ;-) 
| 15:34 |
Hahaha, ik ervaar het leven nog als een zuurpruim meestal! 😂
| 16:05 |
ach , je 'eet' nog steeds ;-)  hihihi
| 19:16 |
Ook weer waar, maar vaak met lange tanden! 😉😁
| 21:10 |
dat mag he , ik vind ook echt niet alles lekker (van het leven) ;-) we mogen onze wensen en voorkeuren hebben hoor ;-) 
| 08:35 |
Jazeker, gelukkig wel!
| 14:06 |
Verschrikkelijk nummer, maar dat is persoonlijk haha. Je Acrostichon is absoluut heel erg mooi en daar gaat het om! 
| 07:37 |
Het is nu ook niet meer m'n favoriete nummer Diaantje, het is heel treurig en triest en er gaat veel 'zwaarte' vanuit. Zo zwart is het ook ooit geweest en nog vrij vaak. Het gaat me voornamelijk om de tekst en zeker het refrein. Tip: Niet draaien als je je goed voelt, haha! Maar dan heb je ook zeker geen behoefte aan dit nummer.
| 13:31 |
Goed om te lezen dat het nu ook niet meer je favoriete nummer is, toch een teken dat het met jou de goede kant op gaat, ook al ben je er nog lang niet en komen er ongetwijfeld nog vele dalen. Muziek doet veel met de mens en soms moet je inderdaad bepaalde nummers niet draaien als je je rot voelt en dat is dit er dus ééntje van.......
| 16:59 |
Dat weet ik Diaantje, dat dat een goed teken is. Destijds had ik juist door de herkenning tóch steun aan dit nummer. Maar het zou me nu te deprimerend zijn.
Niet doen dus, haha!
| 20:32 |
Mooi gedicht en mooie muziek.
| 06:41 |
Dank je wel Soberana!
| 13:50 |
Wonderschoon. De video kan ik niet horen, dus ik moet die ff overslaan
| 01:01 |
Dank je wel Marion! Ok, als 't goed is moet de video het op zich wel doen maar er was niks te vinden met bewegend beeld...
| 01:03 |
De video doet het wel, maar mijn oren niet...... ;-) #slechthorend.......
| 01:08 |
Ojee maar is daar niks aan te doen? Niet dat ik me d'r mee mag bemoeien natuurlijk maar lijkt me toch best lastig...
| 15:06 |
I wish !! Nope niks aan te doen. Baal er ook vreselijk van. Plotsdoof noemen ze het ook wel. Maar heb goeie gehoorapparaten en red op me zich aardig. Mede dankzij de zgnd. soloapparatuur, zoals microfoons e.d. (ontvangers) die automatisch aangekoppeld zijn op mijn gehoortoestellen waar een zender aan hangt.  Ik kan zelfs dan door de muur heen horen...... hihi Echt ..... Heel apart die microfoons.  
Vanavond bijvoorbeeld ging de telefoon. Kennelijk had die bleutooth en prompt 'slaan' mijn gehoortoestellen aan. Kan dan niet meeluisteren, maar ik hoor wel dat er een bleutooth apparaat in de buurt is.
| 21:14 |
Goh, apart zeg! Nee daar heb ik nog nooit van gehoord, van de aandoening niet en ook niet van de randapparatuur. Hihi, wel apart hoor! Maar niet leuk natuurlijk om slecht te kunnen horen. Bij de familie van mijn vaders kant is zowat iedereen bijna doof.
| 12:27 |
Ik vind het serieus vreselijk. Ik kan het nog niet goed accepteren. Gelukkig zijn er tegenwoordig geweldige gehoorapparaten en soloapparatuur waardoor het leed wel wat verzacht wordt en ik me wel goed kan redden gelukkig.
| 12:34 |
Dat geloof ik best Marion! Ja, gelukkig worden technieken wel steeds beter. 😊
| 00:07 |
Kreeg vanmiddag een mailtje met een update van mijn merk gehoortoestellen (Phonak natuurlijk hihi) en ze hebben weer een nieuw speeltje waar ik blij van word ;-)
| 00:30 |
heel mooi gedaan. Ik moet mijn uitdaging van Marion nodig eens gaan doen.
| 00:56 |
Dank je wel Marijke! Ja, dit was nog voor de vorige uitdaging, inmiddels heeft Marion weer een nieuwe. Maar ik geloof dat je nog steeds met die oude uitdaging mee kunt doen.
| 00:59 |
kan me niet schelen ik doe het gewoon. Zij heeft mij een woord opgedragen.😉
| 23:23 |
You go girl! Haha! 😉
| 00:08 |
😂
| 00:10 |
😁
| 00:13 |
😜
| 00:16 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen