Slaapmutsje 67 Onze poes...

Slaapmutsje 67 Onze poes...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Afgelopen nacht een herrie in één van de achtertuinen hier of op de parkeerplaats. Er zaten 2 of misschien wel meer katten, of poezen waarschijnlijk en dat ging me toch tekeer!! Het heeft iets met krols zijn te maken of zo, precies snap ik het niet omdat het altijd meerdere beesten zijn die tekeer gaan. Maar goed... Nee! Niet goed! Ik werd daar werkelijk helemaal niet goed van! Net huilende baby's maar dan nog veel erger! Verschrikkelijk gewoon.

Dus ik met m'n hoofd buiten en sissen als een slang. Zo: Kssssjjjjj, GSJJJJJJSSSSS! Dat hielp! :-D Een eindje verderop gingen ze verder. Die mensen zullen daar blij zijn geweest! XD In elk geval gaf het me wel inspiratie voor dit Slaapmutsje. Kun je vannacht nou toch niet in slaap komen, adviseer ik je om onderstaand nummer 7x achter elkaar te draaien. Succes gegarandeerd!

Een prettige nacht!

Tip: Gooi niet met schoenen want dan moet je die morgen ook weer gaan zoeken...

Welterusten! ;-D

© 22-11-2017 Copyright; blog + tekst door: © Enriqué, blogs and more   Header + afbeeldingen afkomstig van: Pixabay, video van: "De Four Tak", door: "nedermuziek" via Youtube.  Alle rechten voorbehouden/All rights reserved.

Poesje mauw, kom eens gauw,

ik heb leuke blogs voor jou...

Wordt gratis lid!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (16 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Met een grote glimlach gelezen, zag het bijna voor mij...
| 08:08 |
Hahaha! Dat was ook de bedoeling! 😉😁
| 12:56 |
whahahahahahaha, soms is slechthorend zijn écht een voordeel...... ;-)
| 01:47 |
Ja, dat denk ik ook, haha!
| 15:33 |
Toeters uit en .....stil.........nou ja niet helemaal gelukkig......
| 23:27 |
Nee, het is wel fijn om nog wat te kunnen horen lijkt me...
| 15:24 |
Die kunnen behoorlijk kabaal maken ;-)
| 18:44 |
Ja, haha, dat kunnen ze zeker!
| 19:56 |
Dat is idd een heel eng geluid.
| 19:18 |
Ja, vind ik ook! Haha!
| 02:37 |
Hihib, toch wel grappig jouw 'geluidshinder' zo vertaalt te zien. NIET dat ik het grappig vind dat jij last hebt, maar wel het verhaal. Misschien iets om te benutten als je wakker moet blijven ?
| 13:42 |
Haha, ik kan er zelf ook wel mee lachen hoor, gelukkig komt dit niet zo vaak voor. XD
| 16:53 |
daar ben ik blij om (voor JOU)
| 20:11 |
:-D
| 03:01 |
Wat een plaatje zeg! Ik heb zelf ook een schat van een kater;)
| 12:40 |
Haha, zelf heb ik geen katten hoor. Ja, ze kunnen best lief zijn ook.
| 13:11 |
lawaai maken kunnen ze dan zeker
| 11:43 |
Zeg dat wel, haha!
| 13:11 |
Niet fijn is het :(
| 10:21 |
Nee, niet echt Kim, haha!
| 17:28 |
Nee, zeker niet!
| 13:11 |
Die valse kater die bij ons de buurt terroriseert en andere katten zwaar mishandelt reageert er niet op. Mocht je niet kunnen slapen dan ben je hier welkom om te sissen enzo... (onze slang heeft er geen zin in)
| 09:07 |
Wat een ellende dan! Maar bedankt voor de uitnodiging, hier heb ik er wel al genoeg weg te jagen, haha!
| 18:36 |
Jammer.. niet geschoten altijd mis
| 20:02 |
Haha! XD
| 13:12 |
Die geluiden maak ik ook altijd om katten weg te jagen. Dat helpt inderdaad.
Schelden in het Russisch helpt ook, heb ik opgemerkt ... haha! Maar daar heb je niks aan 8D
| 09:00 |
Kun je mij dat ook leren, schelden in 't Russisch? Haha!
| 13:12 |
Ja, ik ga hier op Yoors een academie starten "Schelden in 't Russisch". Het kan eventueel in andere situaties gunstig zijn, niet alleen maar om katten weg te jagen. Hahah
| 16:12 |
Hahaha! Ja, altijd makkelijk! XD
| 17:11 |
Ja, trouwens is het heel gunstig om te kunnen, want niemand verstaat je en dan kun je voluit en ik zou zeggen creatief uitbarsten zonder verlies van jouw gezicht. Hahaha
| 17:47 |
Ja, dan kijken ze je alleen even dom aan, haha!
| 03:24 |
Yep 8D
| 09:28 |
Ik snap je helemaal! Gebeurd hier ook nog wel eens en ik kan daar zo slecht tegen. Ik ben ook van mening dat ze thuis horen te zijn en niet buiten op straat. Het is tenslotte een huisdier................. misschien moeten we eens 's-nachts onder het raam van de eigenaar van de kat een serenade brengen hihihi
| 06:42 |
Goed idee Diaantje, als je laat weten wanneer, ga ik met je mee! Kun jij hard krijsen? XD
| 17:29 |
Ja hoor, dat kan ik heel goed hahaha
| 17:34 |
Hahaha! XD
| 16:20 |
Het zullen katten zijn geweest, mannetjes dus, die in krolstijd met veel gegil elkaar op de klauw gaan :)
| 03:58 |
O, dank voor de uitleg Dewaputra, weer wat geleerd! ;-)
| 13:13 |
Medelijden met je ... maar uhm, wat een ontzettend leuke uitnodiging om ook lid van Yoors te worden.
| 23:17 |
Haha! XD Zelf vond ik 'm wel goed, haha.
| 23:23 |
Hopelijk is deze nacht rustiger. Alvast slaap lekker!
| 22:53 |
Ja, ik hoop 't! Dank je wel en slaap lekker! ;-)
| 23:26 |
Katten kunnen inderdaad veel lawaai maken. Hopelijk slaap je vannacht beter.
| 22:27 |
Dank je Alie, dat hoop ik ook! Haha!
| 22:31 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen