Slaapmutsje 68 'Heaven'

Slaapmutsje 68 'Heaven'


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het betreffende nummer van de 'Dire Straights' heb ik al eens gebruikt in een ander blog, wat met hele andere dingen te maken heeft, dus het is lang niet zeker dat u dat blog gezien hebt. Dit is echt 'Mijn nummer'! Hier put ik kracht en energie uit en op dit moment gaat het weer even best goed met mij. Wel heb ik meerdere 'Mijn' nummers omdat het ook altijd moet passen bij m'n gemoedstoestand en situatie van dat specifieke moment.

Tevens geeft dit nummer mij ook rust; dat dit zo voor mij mag zijn; dat voor later alles al geregeld is... I 've got my ticket to Heaven... Heerlijk, dat is dan vast binnen, welverdiend! Dat is mijn gedachte daarachter. Hoewel dit een instrumentale versie is van iemand die er een waar kunstwerk van maakt wat mij betreft. De tekst is hier niet nodig, die dromen we er wel bij toch...

En dan nu of straks oogjes dicht en lekker naar Heaven... Welterusten!

© 27-11-2017 Copyright; Blog en teksten door: © Enriqué, blogs and more  Alle rechten voorbehouden.

Header/Afbeelding(en) door: Pixabay. Video door: 'Albertvvl', via Youtube.

Gun jezelf Yoors!

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (16 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik vind het een goed nummer :)
| 21:21 |
Ja, vind ik ook! Dank je Kim! :-)
| 21:24 |
Deze versie vind ik leuk )
| 21:18 |
Dank je wel!
| 02:11 |
Jazeker.... zonder tekst kan het vaak nog meer bereiken in je gevoel. Geniet ervan een prachtig nummer
| 11:58 |
Ja, nu ik er nog wat beter over nadenk; je hebt gelijk! Dan leidt het ook niet zo af en hoef je niet te focussen op de woorden. De mooie woorden "I've got my ticket to Heaven" heb ik toch al in m'n hoofd en perfecter dan die woorden zou ik ze toch niet kunnen verzinnen!
| 14:45 |
geweldig toch..geniet van je gevoel en laat je door de klanken meevoeren ..hemels !
| 08:50 |
Dank je Mary-José, gaan we doen, haha!
| 15:41 |
Dire Straits hebben prachtige muziek en dit is er zeker een van ...
| 09:53 |
Dank voor je reactie Hetty, zeker hele mooie muziek!
| 14:46 |
geweldige muziek ook. heerlijk nummer
| 09:50 |
Vind ik ook Johan, dank je wel!
| 14:46 |
Dire Straights hebben heel mooie muziek
| 08:44 |
Vind ik ook, heel mooi! Al ken ik niet eens al hun nummers, maar twee denk ik...
| 14:47 |
Een prachtig nummer
| 07:22 |
Zeker prachtig, dank je wel hoor!
| 14:48 |
Dat is inderdaad een steengoed nummer!
| 06:11 |
Vind ik ook, soms hoor ik de cover net zo lief als 'ie goed is.
Met altijd alle eer voor de originele artiesten, dat wel!
| 14:49 |
Ik moet nu toch echt eerlijk bekennen dat ik dit nummer niet kende en ben dus ook het origineel aan het luisteren gegaan. WOW!!! Dat is echt een heel gaaf nummer inderdaad en mooi je verhaal erbij. Dat het voor jou ook zo voelt, dat je dat ticket al binnen hebt en je hebt zeker een plekje in heaven verdiend. Super dat het goed met je gaat, volgens mij doet dat bloggen je ook erg goed. Dan ontmoet ik je ooit wel eens daar, want ik ga ook naar heaven hoor. Ik geloof dat er iets moois is na de dood, wat weet niemand........................
| 05:59 |
Dit nummer werd gespeeld op de begrafenis van een tante van mij, zij geloofde ook.
Het was toen dat ik het voor het eerst hoorde en had me heel erg geraakt. Dat bloggen doet me zeker goed, niet verwacht maar het is een verrijking van m'n leven. Toch veel contacten met mensen, meer dan op straat en een kijkje in mensen hun leven. Concentreren op verhalen, dingen leren, creaties zien en zelf weer iets creëren, zorgt er voor dat ik in die tijd niet kan piekeren, dat doet me goed! En we ontmoeten elkaar vast wel, in heaven of wie weet nog daar voor. Dank voor je reactie. Ps: als je op Youtube de titel intoetst, is er ook een jongedame die het ook prachtig speelt op een keyboard.
| 14:56 |
Ja, Yoors is echt fijn om mooie contacten mee op te bouwen, voor mijn gevoel totaal anders als via een Facebook of zo. Iedereen, nou ja, de meeste geven zich best "bloot" hier en dat schept toch een soort band met een aantal. Goed dat je je dus hierdoor beter voelt, dat had ik dus goed gedacht ;) Tja, echt mensenmens hè haha
| 16:54 |
Jazeker wel maar af en toe is er ook wel wrijving tussen mensen heb ik nu weer gemerkt maar goed, dat heb je in de echte wereld ook natuurlijk. Gelukkig heb ik een goede band met jou en nog een aantal mensen!
En dat had je inderdaad goed gedacht! ;-)
| 00:46 |
Je kunt inderdaad niet met iedereen bevriend zijn, maar je mag mij als 1 beschouwen hoor ;) Ik vindt dit super, op deze manier toch hele leuke contacten opbouwen. Dus ik blijf dat ook lekker doen.
| 08:36 |
Dank je wel hoor, dan zijn we nu officieel vrienden! ;-)
Dat is ook zo, je bouwt hier zeker ook leuke contacten op!
| 18:05 |
Slaap lekker alvast!
| 00:14 |
;-) Slaap lekker straks!
| 00:30 |
Een heel mooi slaapmutsje. Jij ook welterusten, Enrique.
| 00:01 |
Dank je wel Alie! Welterusten.
| 00:30 |
Mooi, voor jou ook: welterusten :-)
| 23:35 |
Dank je Hans, welterusten!
| 00:29 |
Prachtig! Ik luister graag naar het nummer: dont worry. Past precies bij mij, pink een traantje weg en kan er dan weer volop tegenaan! Slaap lekker.
| 23:30 |
Dank je! Ja, dat is idd. ook een goed nummer! Zeker, even stilstaan en weer doorgaan! Slaap lekker :-)
| 00:29 |
Heerlijke muziek...deze trok mij ook door zwaar weer ja...geweldig
| 23:28 |
Mooi dat muziek dat voor je kan doen hè, dank je wel!
| 00:27 |
Jij ook wel te rusten
| 21:59 |
Dank je wel ;-)
| 22:17 |
Ja, mooi nummer. Ik luister graag naar Dire Straits.
| 21:55 |
Dank je, ja ik vind ze ook goed. ;-)
| 22:19 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen