Slaapmutsje 68 'Heaven'


Het betreffende nummer van de 'Dire Straights' heb ik al eens gebruikt in een ander blog, wat met hele andere dingen te maken heeft, dus het is lang niet zeker dat u dat blog gezien hebt. Dit is echt 'Mijn nummer'! Hier put ik kracht en energie uit en op dit moment gaat het weer even best goed met mij. Wel heb ik meerdere 'Mijn' nummers omdat het ook altijd moet passen bij m'n gemoedstoestand en situatie van dat specifieke moment.

Tevens geeft dit nummer mij ook rust; dat dit zo voor mij mag zijn; dat voor later alles al geregeld is... I 've got my ticket to Heaven... Heerlijk, dat is dan vast binnen, welverdiend! Dat is mijn gedachte daarachter. Hoewel dit een instrumentale versie is van iemand die er een waar kunstwerk van maakt wat mij betreft. De tekst is hier niet nodig, die dromen we er wel bij toch...

En dan nu of straks oogjes dicht en lekker naar Heaven... Welterusten!

© 27-11-2017 Copyright; Blog en teksten door: © Enriqué, blogs and more  Alle rechten voorbehouden.

Header/Afbeelding(en) door: Pixabay. Video door: 'Albertvvl', via Youtube.

Gun jezelf Yoors!

Word gratis lid.