Voor mijn echte vrienden!


Mijn dank aan alle trouwe vrienden!

Zelf ben ik er even tussenuit en ik laat de reacties even liggen. Waar ik overigens Hartelijk dankbaar voor ben! En ik zal mijn privébox af en toe checken en je kunt me altijd mailen op enrique.dutch@gmail.com of via Facebook.

Ondanks dat ik veel steun heb voor mijn idee van een nieuw beloningssysteem, is er toch gekozen voor de enkeling. 1 man die er wel bij vaart kennelijk. Ja, je moet een bepaalde naam hebben om je ideeën er door te krijgen. Blogs worden niet meer gelezen, nee als er Yama of Yoors in voorkomt, hupsakee, 1000Yp erop! Kunnen jullie vervolgens sparen voor de 2000 Yp die de mijnheer of mevrouw wil hebben. Lekker sociaal. Mijn systeem wordt niet uitgeprobeerd, er wordt op geen enkele wijze ook maar 1 gebaar gemaakt naar mij of degenen die het met me eens zijn. Yoors wou dat weggeven niet langer de trend was maar juist verdienen. En wat doen ze nu? Inleg verdubbelen! Is dat geen weggeven dan? Alles omgegooid en iedereen is ongelukkig. Ze varen hun eigen koers en walsen over de mensen heen. Doet er niet toe. Voorlopig ben ik offline met pijn in m'n hart. Maar dit is mijn Yoors niet meer.

Update 02-11-2018: Persoonlijk reageren is niet mogelijk weer, dus probeer ik het zo... Dank voor de mooie reactie's en er zijn gelukkig meerdere manieren om in contact te blijven. De meeste mensen kan ik ook niet missen en ik wil ook in de buurt blijven. Alleen even een stapje terug, tenzij ik geblokkeerd wordt of zo. Hopelijk tot gauw! <3