After Christmas blog


Lieve allemaal,

Een after-christmas blog plus mijn ik-ben-hier-al-4-weken-blog!! Een hele maand! Inmiddels heb ik weer genoeg meegemaakt. We zijn van Luang Prabang naar Vang Vien gereden met de minivan: wat een weg! Zoveel hobbels.. killing haha. Met alle 10 slapen we ook in Vang Vien in hetzelfde hostel. Met 3 anderen slapen wij op een 10persoons kamer, op de begane grond naast de ‘lobby' – het geluid viel mee.. voor 4euro per nacht incl ontbijt! Chillll. We sliepen hier 5 nachten. We hebben in VV ‘tubing' gedaan: dat is in zo’n ronde band, super leuk! Maar meer in de barren geweest die je onderweg tegenkomt dan op het water geweest haha. Het was een hele gezellige dag. De dag daarop hebben we met zn viertjes (mn roomies) scooters gehuurd en zijn we naar de blue lagoon geweest: afgeladen met chinese toeristen (die niet zo goed kunnen zwemmen ) , was super leuke plek waar we van een ‘duikplank' (lees: een boom) konden  springen en met een touw het water in konden springen. De dag dáárop hebben we met de hele groep (11p) kanoos gehuurd; weer een hele leuke dag. Vooral de omgeving is zooo mooi! Met Romar en Jessica tot 2u snachts 30seconds gespeeld.. woeps (ik geef toe, tussendoor ben ik in slaap gevallen). 

En toen 25 dec.. wat hebben we een leuke, gezellige dag gehad. Samen met 4 anderen hebben we s ochtends een wandeling gemaakt naar het topje van een berg: wat een topuitzicht! S middags cadeautjes gekocht , want we hebben met iedereen lootjes getrokken (15p ofzo). Nog even geskyped met mijn mama want die had een kerstcadeautje in mijn backpack gedaan (fotooos! Loved it!). S avonds hebben we met dus die 15p gegeten bij een irish pub. Het was echt zo gezellig met elkaar! En echt leuk om met mensen te zijn die je al langer kent op kerst! Eten was trouwens ook te lekker! Ik heb een armbandje, flesopener en een wensballon gekregen van mn secret santa. Die wensballon was so lief en leuk! Het opstijgen ging alleen niet zo goed haha, na een minuut vloog die in de fik en zag je vuurtjes naar beneden fladderen haha.. 

Na het eten heb ik geskyped met het thuisfront, altijd moeilijk om mensen te verstaan als er meerdere mensen zijn maar was wel ff leuk. Met Jessica ben ik nog even teruggegaan naar de bar, maar was niet zoveel aan dus met een half uur waren we weer terug haha.

Op kerstdag zelf voelde ik me top. Het was een hele fijne, gezellige dag. De aanloop was echter wel wat moeilijker. Hopelijk na alle feestdagen gekte gaat het weer goed..

 Op dinsdag 26 december ging de groep uit elkaar, iedereen ging zijn eigen kant op. Dit maakte me echt even verdrietig.. we hebben echt 2 weken met elkaar gereisd en dat viel nu uit elkaar.. gelukkig blijf ik ‘over' met 2 hele leuke meiden! Kaylee ken ik al sinds t vliegen van amsterdam naar bangkok – super cool maat . En Jessica, die ik inmiddels ook al 2 weken ken (zij neemt de Brabantse gezelligheid mee ). Met z'n 3tjes gaan we de  Thakhek Loop doen. Dit is 3-4 dagen scooteren door de natuur van Laos. Ik ben benieuwd! Heb er heel veel zin in! Oh trouwens de reis van Vang Vien naar Thakhek duurt 12 uur: eerst 5u propvolle minivan, 2u wachten op een busstation in Vientane, en tot slot een nachtbus van 6uurtjes. Die 2e was zo leuk. Ik hoop dat ik foto’s kan uploaden! Het waren bedden in een bus, zo grappig. En het lag echt fijn (incl warme deken, proper kussen, flesje water en een broodje). Het gekke is dat het 2 aan 2 is, en nu had ik geluk want lag met Kaylee, maar Jes sliep dus met een vreemde..

 Hoe is het met jullie? Fijne kerst gehad?

 Veel liefs,Es 

Soort gourmetten op 24dec

Xmas partyyyy

Xmas dinner! 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!