De Remboe of toch even het voor jaar


Terwijl ik hier nu zit te tikken en mijn geheugen laat kraken over mijn verleden,  kijk ik opeens naar buiten en zie dan het voor jaar beginnen.  De bijen vliegen al weer rond mijn insecten huis, de vogels al weer druk in de weer met takjes voor hun eerste nest. Ik hoor de knoppen van de bomen kraken en zie het gras weer groeien,  dus binnenkort weer maaien! Maar genieten doe ik vooral, het vitamine D gehalte word weer aangevuld. Laat het stukje Remboe maar even voor wat het is en komt later weer. Wil iedereen bedanken voor de steun en commentaren. Als ik meer tijd heb zal ik ook meer gaan bekijken van mijn mede bloggers. 

Nog even en de tulpenbomen staan weer in bloei,  de bij behorende foto van een tulpenboom is bewerkt, dit is één van mijn hobby's door het bewerken van mijn eigen foto's met diverse programma's. Genieten van de natuur en fotograferen, en in de gebieden waar wel lopen ook regelmatig rotzooi opruimen wat anderen helaas laten vallen. Vind dit erg jammer en slecht voor dieren en milieu, als iedereen één keer bukt zou het al een  stuk mooier worden. Mijn motto is verbeter de Wereld en begin bij jezelf. 

Nog even en dan gaan de pinda's weer weg voor de koolmezen, als ze straks jongen krijgen is dit heel slecht voor de jonge koolmeesjes. Deze hebben dan insecten nodig en kunnen overlijden van de pinda's. De muggen dansen al weer in de zon, dus eten genoeg