My live


Een simpele hut op de Remboe, gemaakt van vuren en berkenhout het dak van riet. De matrassen van jutte zakken gevuld met stro

Epe 1958, een jaar na mijn geboorte zijn mijn ouders en ik samen met mijn oudste zus verhuisd naar het buurtschap Wissel in de gemeente Epe. Dit grenst aan het mooie Landgoed Tongeren (waarover later meer) mijn ouders gingen wonen en werken op de Remboe gelegen aan de Koeweg,de Remboe was een vakantieoord van Aalt van Vemde. Het park was bedoeld voor kinderen uit de grote steden die voor hun gezondheid naar de Veluwe kwamen, wij woonden in een verbouwde schuur genaamt het Noorderlicht. Mijn vader werkte op het terrein en deed allerhande klussen en mijn moeder werkte in de kantine en schoonmaak werkzaamheden. Van af deze periode begint mijn geheugen wat te werken en kan me nog  heel veel leuke dingen herinneren. 

Wordt vervolgd, hoop dat alles een beetje goed gaat want dit is nieuw voor mij en kan alle hulp of opmerkingen goed gebruiken. Groetjes Evert