Garnier - Ultra Doux: Zachtheid van Haver // Review


Oh hey!

Mijn haar en ik hebben een haat-liefde relatie, Ik heb het zo vaak gekleurd en veel te straf laten bleachen. Mijn haar bestond alleen nog maar uit gespleten punten en voelde aan als stro, het ergste heb ik er deze zomer af geknipt. Alleen knippen was natuurlijk niet de enige optie, dus ik moest op zoek gaan naar een shampoo en conditioner die mijn haar een nieuw leven zouden geven. Ik heb de ‘Zachtheid van Haver’ collectie van Garnier – Ultra Doux kunnen uittesten en het was het meer dan waard.

Ik heb niet alleen de ‘hair care’ producten geprobeerd maar ook de ‘body’-opties, ik heb de verzachtende bodymilk en douche creme van Haver. De douche zeep vond ik aangenaam om te gebruiken, het ruikt lekker maar is uiteindelijk ook gewoon zeep. Niets speciaals aan gewoon aangenaam ruikende, proper makende zeep.

Over de bodymilk valt meer te zeggen, daar ben ik echt fan van. Ik vind het altijd super als bodymilk met een pompje komt, ook dat het pompje niet te veel en niet te weinig geeft. Deze ruikt niet alleen super goed, het is ook een bodymilk die snel intrekt (echt een must want hier heb ik géén geduld voor). Niets is erger dan een product dat moeilijk uitsmeert en dus ook moeilijk intrekt, deze doet dat allemaal wél. I love it!

x Laura

Hebben jullie ook een slechte haar-geschiedenis achter de rug, last van gespleten punten? Of zijn jullie ook van plan deze producten eens uit te proberen. Laat het me zeker weten in de comments :)