In 3 jaar vrijwillig schuldvrij


1e dag stoppen met roken en begin voor marktplaats

Zo ... de eerste dag in mijn persoonlijke stoppen met roken challenge. Wat valt dat vies tegen zeg. Het kost me meer moeite dan ik verwacht had, gelukkig voor mij begint morgen mijn werkweek weer en dan heb ik er toch geen tijd voor :-)) misschien dat het dan makkelijker gaat al zal ik wel mijn paar minuten in de buitenlucht gaan missen.

Dan boodschappen doen vandaag ; broodjes Hamburger op het menu. Lekker ;-) je loopt door de winkel met in je hoofd het lijstje dat daar voor nodig is. Broodjes ( wel zo makkelijk haha) , uien had ik nog liggen , tomaten voor op de burger en natuurlijk de hamburgers zelf. Dan sta je voor het vlees vak van de super en ineens krijg je een stukje bewustwording. Er ligt nog gehakt ( over van gister) in de koelkast die als het niet gegeten word de vriezer in moet vandaag en kruiden staan er genoeg in de kast. Ga gewoon lekker zelf je burgers maken. In tegenstelling tot "vroeger" neem ik nu al standaard een tasje mee van huis dat scheelt op korte termijn niet veel maar reken maar uit per jaar zeker met bijna dagelijks boodschappen doen. Kijk dat bied perspectief, nu volhouden.

Vandaag ook nog even een begin gemaakt in de tuin, of zoals wij het inmiddels al liefkozend hebben genoemd ons oerwoud. Wat groeit dat onkruid snel. Jammer maar helaas de komende jaren niet de mogelijkheid de tuin grondig aan te pakken en te renoveren, dan maar kortwieken en proberen zelf een hoop te doen de komende tijd. Vanmiddag ook even een begin gemaakt aan de kasten, wat een verloren schatten liggen daar in. Een zonnebril van een mooi merk , ongebruikt omdat het niet mijn model is. Boeken die ik al meerdere keren heb gelezen maar inmiddels al een aantal jaar niet meer naar om heb gekeken. Kijk zo is daar ook alvast een begin. Van de week even foto's maken en alles op de verkoopgroep en marktplaats. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Ik zeg ook hier een goed begin voor de opruim challenge. Doel voor ogen: Samen met manlief van het opgebrachte geld een dagje naar de Efteling van geld dat anders toch maar had liggen verstoffen in de la.