Dit is toch smaad? update!


Update:

En dan gebeurt er toch nog iets onverwachts. Ik krijg namelijk net een brief met de post thuisgestuurd (wanneer ontvang je tegenwoordig nog een geschreven brief :-) ).

Zij biedt hierin haar excuses aan en geeft aan dat ze dit nooit had mogen doen. Ze heeft het gerectificeerd (nou dat dan weer echt niet, althans niet in een apart bericht maar als reactie tussen ruim 100 reacties op een heel ander bericht over Hoofddorp dus slaat nergens op) en ze wist dat het er niet toe deed maar ze gaf aan in een rotperiode te zitten. Tja daar hoef ik niet de dupe van te zijn toch? Nou ja ik denk dat ik het er maar bij laat. Misschien zijn door dat bericht toch juist meer mensen naar mijn website gegaan en gezien dat ik gewoon echt besta en niks kwaads wil alleen maar mensen helpen zich beter te voelen. Ik lach maar om haar ontzettende domheid.Poeh zeg, wat me nou toch van de week gebeurde!!!

Naast mijn bedrijf waarvan ik regelmatig dingen post op mijn fb pagina's en die weer deel in andere (veelal regionale) groepen deel ben ik ook beheerder van een plaatselijk groep voor vacatures. Iedereen die personeel zoekt kan daar vacatures plaatsen en soms deel ik zelf wat als ik iets leuks tegen kom.

Zo ook afgelopen dinsdag. Ik deelde een vacature in de groep en werd gelijk aangevallen door een dame. Zij vond mij onbetrouwbaar want ik plaats vacatures die niet bestaan en dat bedrijf bestaat ook niet en ik met al mijn duistere bedrijven ben verder onvindbaar en verkoop alleen maar gebakken lucht. Met mijn forever living lichtte ik iedereen op en nu ook al een bedrijf op Curacao.

Ik deed een poging uit te leggen hoe de vork in de steel zat maar dame ging maar door.

Ik vertelde haar dat ik de post ging verwijderen want deze discussie had niets te maken met de vacature die ik had gedeeld. Zij wilde dat ik haar dan een pb zou sturen om haarfijn uit te leggen hoe de situatie dan wel was en waarom ze neits over mij kan vinden. Dus ik zei sorry maar ik steek geen energie in negatieve mensen en heb het bericht verwijderd en haar geblokkeerd. Zonde van mijn tijd toch.

Toen kreeg ik mail van mevrouw (ze had kennelijk toch iets van me gevonden hihi) met de tekst die ze over mij op fb had gezet.

Iets in de trend van Pas op voor dame Margot van Ramesdonk, zij is een oplichtster, ze heeft bedrijven die niet echt zijn, zelfs op Curacao. Ze is verder onvindbaar op internet. Ga niet met haar in zee want ze is niet te vertrouwen. En daarbij nog meer van dit soort aanteigingen. Zij zette dit op haar eigen pagina en deelde dat in diverse groepen in Hoofddorp.

Ik had haar in die tijd antwoord gegeven op haar mail en nogmaals uitgelegd wat ik deed, 1 bedrijf met meerdere mogelijkheden en een vakantiewoning op Curacao voor de verhuur.

Op de fb pagina's in al die groepen werd er natuurlijk op gereageerd door nog meer mensen die ik niet ken. De 1 wist het nog mooier te vertellen als de ander. Ik was vindbaar bij de plas waar ik af en toe yogales geef dus daar kon ze me wel ff te woord gaan staan en een post van Radar over Forever Living Products enz enz.

Ik heb dame gemaild dat ik aangifte ga doen van smaad als ze niet heel snel bericht zou verwijderen en openlijk een rectificatie en excuses zou plaatsen.

Ze heeft het bericht verwijderd, mij geblokkeerd (ik had haar ff gedeblokkeerd anders kon ik het bericht niet lezen) en in de hele andere post waar ongeveer 110 reacties onder stonden heeft zij de reactie geplaatst margot van ramesdonk is betrouwbaar.

That's it.

Is het niet vreselijk. Ze heeft gewoon mijn naam en bedrijf zwart gemaakt in groepen in Hoofddorp die door duizenden mensen gevolgd worden.

Wat kan ik hier mee want ik heb wel een beetje moordneigingen al weet ik dat dat niet de juiste oplossing is.