Een nieuw tijdverdrijf.


Nadat we de afgelopen maanden iedere vrije minuut in het klussen in ons huis stopten kregen we nadat we er klaar mee waren, ineens tijd over dus vonden we weer wat anders.

Zoals jullie misschien weten heb ik thuis een yogastudio en massagepraktijk en daarbij uiteraard een website.

Deze had ik vorig jaar gemaakt maar eigenlijk vond ik hem ineens niet meer professioneel genoeg. Manlief en ik gingen ermee aan de slag en zie de nieuwe website H I E R

Neem er eens een kijkje en laat me weten wat je ervan vindt.

Mocht je in de buurt wonen kom dan gerust eens langs voor een gratis proef yin yogales of een heerlijke massage.

Alle info vind je op de website. Natuurlijk is het ook leuk om MIJN FACEBOOKPAGINA te liken zodat je me altijd kunt volgen.

Sinds vorig jaar, jaja de tijd gaat snel, zijn wij trotse bezitter van een heerlijke knusse vakantiestudio op Curaçao.

Je leest er alles over in o.a. deze BLOG

Ook van de website die we vorig jaar hadden gemaakt, www.curacao.studio, vonden we inmiddels dat hij wat verouderd was en dus togen we aan de slag voor een geheel nieuwe betere website en besloten gelijk voor een nieuwe naam: www.curaholiday.com

Op deze site kun je naast alle leuke informatie over onze studio en het eiland, mijn paradijs op aarde, ook rechtstreeks jouw verblijf online boeken. Hoe handig is dat! Neem gerust ook daar eens een kijkje en ben je echt geïnteresseerd in een heerlijk verblijf op Curaçao like dan ook onze bijbehorende facebookpagina

Blijf mij ook hier volgen want ik heb het geluk dat ik volgende week weer 2 heerlijke weken in onze studio mag verblijven dus wie weet ga ik daar weer iets leuks over schrijven.