Zinloos geweld...


Weer een slachtoffer van zinloos geweld. Waarom?!? Ik vraag de mezelf steeds weer af. En ik denk dat er een heleboel mensen zich afvragen waarom.....

We hebben de afgelopen weken elke dag het nieuws gevolgd. Elke dag hopend dat Anne gevonden werd. Elke dag hopend dat het  niet zou aflopen zoals we net in de persconferentie zagen. Vanmorgen had ik al een raar gevoel over het feit dat ze op een specifieke plek aan het zoeken waren. Verschrikkelijk dat dit is gebeurd.

Zinloos geweld, alweer. Ook dichtbij maak ik dit mee. Op de school van mijn kinderen. Er ligt een hele mooie tegel op het schoolplein, zoals de header hierboven. Anti-spam beleid, tegen zinloos geweld zijn....maar ik zie en hoor veel op school dat zelfs in de jongste groepen sprake is van pesten. In de bovenbouw waren zelfs kinderen die elkaar met de dood bedreigde...kinderen in groep 6 die niet meer naar school willen omdat ze bang zijn, of gepest worden. Ik vraag mij af waar dat aan ligt. School? Thuis? Tv? 

Of het nou gaat over pesten of wat er met Anne is gebeurd, het maakt niet uit....maar mensen blijf toch van elkaar af en heb elkaar lief. Je hoeft echt niet iedereen als beste vriend te hebben, je hoeft echt niet iedereen te mogen....dat doe ik ook niet. Maar alsjeblieft heb een beetje respect voor elkaar, laat de kinderen zien hoe het wel moet. En dat zinloos geweld geen oplossing is. Slachtoffers Of nabestaanden  van zinloos geweld moeten hun hele leven met de gevolgen leven. Ik ook. Geef door aan kinderen dat zinloos geweld niet de oplossing is. Praat met elkaar en geen geweld!

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.