×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Verbal Sunshine....

Verbal Sunshine....


Verbal Sunshine.... Ooit van gehoord?
Ik ook niet, tot ik vanochtend een bericht op Facebook wilde posten over iets wat ik gisteren had meegemaakt.

Aanleiding dit bericht: "Mooi compliment dat ze er potentie in zagen en me gisteren benaderden, maar ik laat toch mijn Give Homemade Gift spulletjes maar niet verkopen in een (kleding)winkel in Oirschot.
Tja, de insteek van Give Homemade Gifts is niet voor niks "betaalbaar" (en vele uurtjes handmade) ;-)
Dus geen prijsverhogingen voor de klant en lekker via deze webshop blijven bestellen. Het mooiste compliment is als jullie aankopen (blijven) doen smile-emoticon

Maak jij al mond-op-mond -reclame gemaakt voor de mooie en betaalbare cadeautjes te koop bij ons? Dat zou nog eens een mooi compliment zijn!
Liken, taggen, website delen of je aankoop op je Facebook plaatsen met foto/taggen? Graag!
Al gezien? Nog 87 likes te gaan: bij 500 likes gaan we weer iets moois verloten!".....


Nu nog een mooi plaatje erbij plaatsen dacht ik en ik ging met Google op zoek naar DE afbeelding.
Tot ik uitkwam bij een hele mooie quote:
"A Compliment Is Verbal Sunshine"

Verbale agressie had ik in mijn werk al vaak over gehoord. Maar verbale Sunshine trok mijn aandacht. Het klonk in ieder geval als iets zeer krachtigs en warms. Vriendelijk ook wel.

Want tja, ik wilde een nieuwtje delen om 'succes te vieren'. Maar zit succes niet gewoon in het ontvangen van een compliment? En de vreugde in het geven van een compliment, nietwaar? Een compliment is natuurlijk een persoonlijke en gekleurde mening van iemand. Anderzijds kun je door deze Verbal Sunshine niet alleen te denken, maar ook aan de betreffende persoon uit te spreken, een onbetaalbaar cadeautje geven. Nou, bewolkt is het in mijn woonplaats zeker. Maar reken maar van yes dat ik mijn hart de zon schijnt vandaag!

Leuk natuurlijk als klanten mijn producten kopen, maar een compliment is eigenlijk een veel betrouwbaarder betaalmiddel. En willen we met geld eigenlijk ook niet iets van waarde en vreugde in ons hart kopen? Bedankt gulle gever, you make my day!
Toch weer een "lichtpuntje"vandaag!

Fijne dag allemaal!

 Soberana
Kende de term nog niet, maar vind hem wel erg mooi.
30-12-2015 18:17
30-12-2015 18:17 • Reageer
Ingrid Tips en meer
Heerlijk als dat wat je doet gewaardeerd wordt. Nog belangrijker is dat je er zelf voldoening in vind.
31-10-2015 14:37
31-10-2015 14:37 • Reageer
Wendy
Nog nooit van de term gehoord. Goed dat je weet wat je wilt
28-10-2015 19:26
28-10-2015 19:26 • Reageer
bamboehart
wat heb je dit leuk beschreven..
28-10-2015 12:19
28-10-2015 12:19 • 1 reactie • Reageer
Gabrielle Tilmans-Wijlaars
Dankjewel! Recht uit het hart :-)
28-10-2015 12:23
28-10-2015 12:23 • Reageer