×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Geld verdienen met logo's beoordelen

Geld verdienen met logo's beoordelen


Eindelijk heb ik eventjes een beetje tijd nu voor mezelf en zal ik mijn eerste korte blog schrijven.
Zoals ik al op de introductiepagina vertelde ben ik bezig met op verschillende plekken mijn online inkomen te verdienen en via spaarprogramma's, maar ook via andere wegen.

Nu kwam mijn dochter vorige week donderdag 19 oktober er mee aan zetten dat ik lid moest worden via haar link op piplogo, daar kan je dan dagelijks 10 logo's beoordelen en per moeilijkheidsgraad van het logo krijg je er meer  voor uit betaald, $0.30/$0.40/$0.60 maar afhankelijk van op welk niveau je zit, kan dat ook nog weer meer zijn.

Ik had zoiets van niet geschoten is altijd mis, ik ga het gewoon proberen en ik hoef er zelf GEEN geld voor in te leggen......dat doe ik wel bij LikesXL ;-) waar ik ook binnenkort een klein stukje over zal schrijven.
Ze betalen de 16de en de 30ste van de maand in minimale bedrag van $20.00 uit, dus heb je meer dan $20.00 dan is het altijd goed natuurlijk.

Nu horen mijn dochter en ik wel weer waarschuwingen, niet doen dat is scam ze betalen niet uit, het niet te vertrouwen, bla bla bla.

Maar wij hebben zoiets van, oké we zien het wel, ondertussen blijven we alle dagen alle logo's elke dag trouw beoordelen.
Inmiddels heb ik afgelopen maandag, in 5 dagen tijd, de $20.00 bereikt en alvast om uitbetaling gevraagd op mijn paypal account en nu vandaag de dag zou ik al weer om een uitbetaling kunnen vragen, maar ik spaar nu nog even op tot en met a.s. vrijdag, dan heb ik gelijk weer wat meer bij elkaar.

En dan is het natuurlijk even afwachten tot dat het 30 oktober is en dat is dus aanstaande maandag.
Ik geef ze een weekje de tijd en is er zoals men beweerd GEEN uitbetaling, dan stop ik er ook per direct mee en mijn dochter ook natuurlijk en wordt er wel uitbetaald, dan heb ik alsnog een mooi zakcentje verdiend wat ik uiteindelijk weer besteed aan m'n LikesXL account.

Natuurlijk breng ik hier verslag van of ze wel of niet hebben uitbetaald en hebben ze betaald, dan laat ik jullie dat natuurlijk direct weten.

Ben je al geïnteresseerd en wil je toch al gewoon logo's gaan beoordelen en kijken wat het precies is, dan kun je je aanmelden op PipLogo

Hieronder zie je nog even heel vaag met de logo's die ik vandaag al heb beoordeeld.
Sorry, ik bedacht me later pas om even printscreen ervan te maken, toen ik ze nog niet had beoordeeld.
Dat doe ik dan in het volgende blog als het positief uitpakt met de uitbetalingen.

Er zit een bonus systeem aan gekoppeld, dit juist om er voor te zorgen dat we meer actiever worden en dus ook meer gaan verdienen.
Je begint met basic, wat je kunt omzetten uiteindelijk naar active en later dus naar PRO.
Maar goed, wat ik al eerder zei, op 30 oktober zouden ze moeten uitbetalen en in mijn geval op mijn paypal account en ik geef ze een week de tijd, staat het er dan NIET op, dan stop ik er mee.
Update erover volgt.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.Myranda
Ik heb me aangemeld. Het is nu vrijdag. heb je een uitbetaling aangevraagd?
27-10-2017 11:14
27-10-2017 11:14 • 2 reacties • Reageer
geluksbeertje
Helaas hebben mijn dochter en ik niks ontvangen :-( Dus ik ben er ook maar mee gestopt met het beoordelen van de logo's enz. Ik zal zo weer even een blog erover schrijven. Het was inderdaad te mooi om waar te zijn.
01-11-2017 10:55
01-11-2017 10:55 • Reageer
geluksbeertje
Ik heb afgelopen maandag een uitbetaling van $20 gevraagd en vandaag ook weer, maar dan $36 dus in totaal zou ik dan dus $56 op mijn paypal account moeten gaan ontvangen rondom 30 oktober. Ze betalen de 15de en 30ste uit van de maand. Ik ben echt héél benieuwd of het daadwerkelijk uitbetaald wordt. Sowieso laat ik je wel even weten en ook in een nieuwe blog!
27-10-2017 13:56
27-10-2017 13:56 • 1 reactie • Reageer
Roest
Ik ben benieuwd! Laat je wat weten in een reactie als je uitbetaald hebt gekregen? :)
25-10-2017 22:16
25-10-2017 22:16 • 1 reactie • Reageer
geluksbeertje
Helaas hebben mijn dochter en ik niet uitbetaald gekregen :-( Dus ik ben er ook maar mee gestopt met het beoordelen van de logo's enz. Ik zal zo weer even een blog erover schrijven. Het was inderdaad te mooi om waar te zijn.
01-11-2017 10:21
01-11-2017 10:21 • 1 reactie • Reageer
Blogs van Linda
Ik ben benieuwd. Als ze uit betalen, wil ik dat ook wel doen. Veel sites zijn scam, of je moet geld inleggen. Iets wat ik sowieso niet doe
25-10-2017 21:37
25-10-2017 21:37 • 2 reacties • Reageer
geluksbeertje
Helaas hebben mijn dochter en ik niet uitbetaald gekregen :-( Dus ik ben er ook maar mee gestopt met het beoordelen van de logo's enz. Ik zal zo weer even een blog erover schrijven. Het was inderdaad te mooi om waar te zijn.
01-11-2017 10:22
01-11-2017 10:22 • 1 reactie • Reageer
geluksbeertje
Mijn geld wat ik met dit soort dingen dan verdien, geef ik allemaal weer uit aan mijn lidmaatschap bij LikesXL. Hier ben ik vorig maand ingestapt en €50,= ingelegd van mijn eigen geld en al 2x €10,= van 2 verschillende spaarprogramma's https://www.myclics.nl/?ref=27575 en http://www.goudmails.nl/?refid=tygertje1974 En ja, ik geef liever dan geld uit aan LikesXL dan aan loterijen, waarvan daar de winkans 50% is of je wint of je wint niks. En mijn ervaring is dat ik ooit in het verleden een straatje staatloten heb gewonnen (dus geen eigen geld aan verspilt) en ik won er maar 80 euro mee, dus als je bekijkt als ik eigen geld in had gestoken had ik alsnog verlies geleden. En wat dat aan gaat neem ik dan liever risico met LikesXL, alhoewel mijn gevoel overduidelijk zegt dat dit 100% goed gaat komen en ik juist mijn winst ermee gaat behalen, alleen hoe dan ook......ik spaar daar wel zo'n 10 jaar of korter door totdat ik een volledig passief inkomen heb. En zo ben ik ook maandelijks 15 euro kwijt aan Dela Coöperatiespaarplan en ook daar bestaat dat ik mijn geld kan kwijt raken. Op de spaarrekening van ING, Rabobank, ABN Amrobank etc. wat krijg je daar nu nog aan winst met je geld, maandelijks ben je al geld kwijt aan je gewone betaal bankrekening.
27-10-2017 14:05
27-10-2017 14:05 • 1 reactie • Reageer
Anneroos
Ik ben erg benieuwd! Klinkt bijna te gemakkelijk om waar te zijn, maar ach, zoveel tijd kost het niet. En als het wel uitbetaald wordt, dan is het helemaal fijn!
25-10-2017 20:28
25-10-2017 20:28 • 1 reactie • Reageer
geluksbeertje
Helaas hebben mijn dochter en ik niet uitbetaald gekregen :-( Dus ik ben er ook maar mee gestopt met het beoordelen van de logo's enz. Ik zal zo weer even een blog erover schrijven. Het was inderdaad te mooi om waar te zijn.
01-11-2017 10:56
01-11-2017 10:56 • Reageer