Geld verdienen met logo's beoordelen


Eindelijk heb ik eventjes een beetje tijd nu voor mezelf en zal ik mijn eerste korte blog schrijven.
Zoals ik al op de introductiepagina vertelde ben ik bezig met op verschillende plekken mijn online inkomen te verdienen en via spaarprogramma's, maar ook via andere wegen.

Nu kwam mijn dochter vorige week donderdag 19 oktober er mee aan zetten dat ik lid moest worden via haar link op piplogo, daar kan je dan dagelijks 10 logo's beoordelen en per moeilijkheidsgraad van het logo krijg je er meer  voor uit betaald, $0.30/$0.40/$0.60 maar afhankelijk van op welk niveau je zit, kan dat ook nog weer meer zijn.

Ik had zoiets van niet geschoten is altijd mis, ik ga het gewoon proberen en ik hoef er zelf GEEN geld voor in te leggen......dat doe ik wel bij LikesXL ;-) waar ik ook binnenkort een klein stukje over zal schrijven.
Ze betalen de 16de en de 30ste van de maand in minimale bedrag van $20.00 uit, dus heb je meer dan $20.00 dan is het altijd goed natuurlijk.

Nu horen mijn dochter en ik wel weer waarschuwingen, niet doen dat is scam ze betalen niet uit, het niet te vertrouwen, bla bla bla.

Maar wij hebben zoiets van, oké we zien het wel, ondertussen blijven we alle dagen alle logo's elke dag trouw beoordelen.
Inmiddels heb ik afgelopen maandag, in 5 dagen tijd, de $20.00 bereikt en alvast om uitbetaling gevraagd op mijn paypal account en nu vandaag de dag zou ik al weer om een uitbetaling kunnen vragen, maar ik spaar nu nog even op tot en met a.s. vrijdag, dan heb ik gelijk weer wat meer bij elkaar.

En dan is het natuurlijk even afwachten tot dat het 30 oktober is en dat is dus aanstaande maandag.
Ik geef ze een weekje de tijd en is er zoals men beweerd GEEN uitbetaling, dan stop ik er ook per direct mee en mijn dochter ook natuurlijk en wordt er wel uitbetaald, dan heb ik alsnog een mooi zakcentje verdiend wat ik uiteindelijk weer besteed aan m'n LikesXL account.

Natuurlijk breng ik hier verslag van of ze wel of niet hebben uitbetaald en hebben ze betaald, dan laat ik jullie dat natuurlijk direct weten.

Ben je al geïnteresseerd en wil je toch al gewoon logo's gaan beoordelen en kijken wat het precies is, dan kun je je aanmelden op PipLogo

Hieronder zie je nog even heel vaag met de logo's die ik vandaag al heb beoordeeld.
Sorry, ik bedacht me later pas om even printscreen ervan te maken, toen ik ze nog niet had beoordeeld.
Dat doe ik dan in het volgende blog als het positief uitpakt met de uitbetalingen.

Er zit een bonus systeem aan gekoppeld, dit juist om er voor te zorgen dat we meer actiever worden en dus ook meer gaan verdienen.
Je begint met basic, wat je kunt omzetten uiteindelijk naar active en later dus naar PRO.
Maar goed, wat ik al eerder zei, op 30 oktober zouden ze moeten uitbetalen en in mijn geval op mijn paypal account en ik geef ze een week de tijd, staat het er dan NIET op, dan stop ik er mee.
Update erover volgt.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.