My first child


Heey iedereen

Terug van weggeweest 😁😁

Ondertussen ligt men kleine prins te slapen bij mij, en ja hoor. Hij is gearriveerd . Geboren op 4 december 2017.

Het ging niet allemaal zoals gepland. De weeen waren zeer heftig , en kwamen vlug opeen. Het enige probleem was dat de opening weg bleef na ettelijke uren zat ik nog maar op drie cm. Na 19 uur had ik uiteindelijk de opening om te persen

Om het nog wat traumatischer te maken kwamen ze even op men buik duwen voor meneer te doen zakken , maar nog steeds geen evolutie tijdens het persen.

Om een lang verhaal kort te maken is het uiteindelijk een spoedkeizersnede geworden , omdat zowel ik als de kleine prins een verhoogde temperatuur begonnen te krijgen.

Eens dat ik bevallen was ... was ik zo onder de indruk van alles wat er gebeurd was. De blijdschap die ik voelde was zo appart en niet te beschrijven.


De eerste week was enorm zwaar, ik wou heel graag borstvoeding geven, maar ik gaf niet genoeg melk . Om eerlijk te zijn was ik ook gewoon zo moe en voelde me wat gefaald dat we uiteindelijk overstapten op flesvoeding . Ik ben van mening dat je je er zelf uiteindelijk nog goed moet bij voelen.

Nu gaat het beter en hij is ondertussen 9 weken oud. Een klein prinske me een karakterke


Vanaf nu ben ik terug actief op yoors en zal ik terug voldoende schrijven.


Tot de volgende !

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!