My first child

My first child


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Heey iedereen

Terug van weggeweest 😁😁

Ondertussen ligt men kleine prins te slapen bij mij, en ja hoor. Hij is gearriveerd . Geboren op 4 december 2017.

Het ging niet allemaal zoals gepland. De weeen waren zeer heftig , en kwamen vlug opeen. Het enige probleem was dat de opening weg bleef na ettelijke uren zat ik nog maar op drie cm. Na 19 uur had ik uiteindelijk de opening om te persen

Om het nog wat traumatischer te maken kwamen ze even op men buik duwen voor meneer te doen zakken , maar nog steeds geen evolutie tijdens het persen.

Om een lang verhaal kort te maken is het uiteindelijk een spoedkeizersnede geworden , omdat zowel ik als de kleine prins een verhoogde temperatuur begonnen te krijgen.

Eens dat ik bevallen was ... was ik zo onder de indruk van alles wat er gebeurd was. De blijdschap die ik voelde was zo appart en niet te beschrijven.


De eerste week was enorm zwaar, ik wou heel graag borstvoeding geven, maar ik gaf niet genoeg melk . Om eerlijk te zijn was ik ook gewoon zo moe en voelde me wat gefaald dat we uiteindelijk overstapten op flesvoeding . Ik ben van mening dat je je er zelf uiteindelijk nog goed moet bij voelen.

Nu gaat het beter en hij is ondertussen 9 weken oud. Een klein prinske me een karakterke


Vanaf nu ben ik terug actief op yoors en zal ik terug voldoende schrijven.


Tot de volgende !

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Gefeliciteerd met je zoon!
Geniet ervan. ... jullie zijn gelukkig.beide gezond. En je hebt absoluut niet gefaald hoor!. Wees juist trots op jezelf dat je gekozen hebt voor jullie beide. Sommige vrouwen gaan zelf er aan onderdoor omdat ze zo graag willen dat het slaagt. Soms lukt het gewoon niet. En is het beter voor mama en kind om een fles te geven. Dat is niet falen. Dat is zorgen dat je kindeke en jij gelukkig gaan zijn. Ik.vind je sterk omdat je die keus hebt gemaakt. Wees vooral trots op jezelf.
| 04:44 |
Gefeliciteerd! Wat bedoel je met evolutie tijdens het persen?
| 22:32 |
Ja dat Yannick niet wou zakken dat er geen vooruitgang in kwam
| 23:45 |
oké, die term kennen wij in Nederland niet. Ik heb er nooit van gehoord in ieder geval.
| 06:58 |
Is idd van 2017
| 22:16 |
Veel geluk! Er staat alleen 2016 ipv 2017 (ga er vanuit dat het een nieuwe blog is toch?) Superknap koppie btw :-)
| 21:54 |
Is idd van 2017 heb het even aangepast, en dank je wel tis toch zo schattig he
| 22:17 |
geniet er lekker van!
| 23:00 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen