Wat zijn uw goede voornemens?


Allereerst wil ik jullie Yoors-leden natuurlijk nog de aller beste wensen voor #2020 toewensen. #gelukkignieuwjaar

We zitten alweer in de eerste week van #januari . De #kerstboom en #kerst versiering is weer opgeruimd. Helaas zou ik bijna zeggen want vind het zo een gezellige tijd en wat is het kaal in huis zonder de kerstboom. NU zijn de meeste mensen natuurlijk druk bezig met een goede voornemens. Nu ben ik benieuwd naar de #Yoors leden, wat zijn jullie goede voornemens voor het nieuwe jaar. Bij de een zou dat zijn #gezonderleven meer #sporten#gezond eten, meer tijd met #familie en #vrienden doorbrengen.

Zal ik de aftrap geven van mijn goede voornemens. #goedevoornemens

Meer delen en schrijven voor Yoors.

Meer proberen te genieten van het leven en minder snel druk maken om dingen. Ik merk dat ik heel snel in de paniek kan schieten als er iets gebeurd wat ik niet in de hand heb. Ben een controlfreak en dan is dat best lastig als je alles zo snel wil weten en niet kan wachten en vooral de touwtjes in eigen hand wil hebben. Ik ga proberen dat ook voor eigen geluk iets meer proberen los te laten. je kan nu niet overal grip op hebben.

Minder snoepen (als was dat al een goede voornemen een kwartaal eerder maar loopt nog gewoon door in het nieuwe jaar.