×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


50 random facts about me!

50 random facts about me!Hoi! Op veel blogs heb ik de 50 random facts aboutme gelezen.  Ik heb er nooit bij stil gestaan om die zelf eens te doen, haha. In het kader van: wie is Merle? Heb ik al eens wat eerder 'persoonlijke' artikelen geschreven. Ik vulde een keer een vriendenboekje in, en deed de tag: 15 dingen die niemand durft te vragen.  In dit artikel komen jullie nog meer over mij te weten. Ik ga je 50 rare feitjes over mij vertellen. Dus ben je benieuwd wie ik ben en welke rare feiten ik over mezelf vertel. Lees vooral dit artikel 50 random facts aboutme verder.

Daar komen de 50 random facts about me:

1. Ik ben op 21 november 1995 geboren om een paar minuten voor 12 's nachts. Ik ben dus eigenlijk maar een paar minuten jarig.
2. Ik ben enig kind. Geen broers of zussen.
3. Ik studeer voor leerkracht basisonderwijs. Ik zit nu in mijn laatste jaar.
4. Ik kan moeilijk keuzes maken. Ik ben een echte twijfelkont.
5. Ik lust geen doperwten. Toen ik klein was vond ik ze wel lekker, maar nu echt niet meer.
6.Ik draag (bijna) altijd nagellak.
7. Ik vind autorijden eigenlijk helemaal niet echt leuk. Het is handig om van A naar B te komen, maar rijden is niet mijn hobby.
8. Ik ben 1.70 lang, maar op mijn ID-kaart staat dat ik 1.74 ben, haha.
9. In de winter slaap ik met een warme pittenzak in mijn bed. Ik heb dan zulke kouden voeten!
10.Ik heb vroeger 5 konijnen gehad.


Dit was één van mijn konijnen: Bep.

11. Ik heb zooltjes in mijn schoenen vanwege mijn rug.
12. Mijn beste vriendin en ik kennen elkaar al meer dan 15 jaar. We hebben elkaar ontmoet bij zwemles.
13. Ik vind slapen heerlijk. Ik vind het helemaal niet erg om op tijd naar bed te gaan.
14. Ik heb een super grote verzameling knuffels. Vroeger speelde ik ook heel vaak met knuffels.
15. De Efteling is mijn favoriete attractiepark. Ik ga er elk jaar wel een keer heen.
16. Ik heb 12 jaar lang op dansen gezeten. Op Jazz ballet om wel te verstaan.
17. In die tijd dat ik danste heb ik zelfs een keer meegedanst in een sinterklaasmusical van Ron Boszhard.
18. Vroeger spaarde ik super veel van Polly Pocket. Wie herkent dat nog???
19. Mijn leukste game is: Just Dance op de Wii.
20. Ik heb een bril voor veraf. Ik heb maar iets van -05, en -0.75. Maar als mijn ogen moe worden is een bril wel fijn.

21. Ik woon in de Achterhoek. In de stad van de Superboeren (voetbal club de Graafschap, haha).
22. Ik ben bang voor duiven. Nouja bang. Als ik in de stad loop en zo'n beest loopt voor mij, ga ik er met een grote bocht omheen. Dat gefladder van die beesten vind ik niks.
23. Ik heb mijn vriendje via Tinder ontmoet, hihi. Het klikte meteen en we zijn nog steeds gelukkig met elkaar.
24. Ik kan echt niet tegen voeten. Bah, vind ik vies, haha.
25. Ik kan soms heel perfectionistisch zijn. En dan vooral op schoolwerk gebied. Bij mij moet alles in één keer helemaal goed zijn. Ik leer nu dat dit wel iets minder kan. Ik leg mezelf dan best veel druk op en dat is niet leuk/goed.
26. Ik heb zwemdiploma A en B.
27. Ik heb vroeger heel erg last gehad van jeugdpuistjes.
28. Mijn vader filmt en bewerkt ook heel graag video's. Ik zal dat wel van hem hebben, de YouTube video's maken, hihi.
29. Toen ik in groep 5 zat ben ik uit een speelklimrek gevallen en flauw gevallen. De ambulance moest mij op school toen ophalen. Het viel gelukkig wel allemaal mee.
30. Ik hou echt van Oreo koekjes!!!


Het grappige is, dat ik deze Oreo ijsjes dan weer niet lekker vind.

31. Ik heb toen ik op de middelbare school zat als bijbaan folders aftellen gehad. Samen met een vriendin deed ik dat. Wat een stom werk was dat zeg.
32. Ik loop bijna nooit op hakken. Kunnen mijn zwakke enkels niet echt aan :(.
33. Mijn doopnamen zijn: Anna Christina.
34. Ik heb de ziekte van Pfeiffer gehad.
35. Ik heb altijd en overal Labello bij mij. Ik kan echt niet tegen schrale lippen.
36. Ik heb geen gaatjes in mijn oren. Ik durfde nooit oorbellen te laten schieten en nu hoeft het van mij niet meer. 37. Wanneer ik stress heb ik pulk ik aan mijn nagelriemen. Ik vind het echt verschrikkelijk dat ik dat doe.
38. Ik ben echt een kampioen om zelf teksten op liedjes te bedenken. Ik mompel dan wat mee met de Engelse tekst. 39. Ik lig minstens altijd nog een half uur wakker voordat ik ga slapen. Ik neem dan in mijn hoofd de dag door.
40. Ik ben fan van de Minions!

41. Na het eten neem ik altijd graag een pepermuntje of een Fisherman friends. Gewoon voor weer een frisse adem. 42. Ik ben altijd bang als ik een toiletdeur op slot heb gedaan, dat ik hem niet meer open krijg....
43. Ik loop thuis altijd op sloffen. Ik vind dat heerlijk.
44. Ik vond (en nu nog steeds) geschiedenis best een interessant vak.
45. Voordat ik ga slapen, aan het fietsen ben of plassen komen altijd de beste ideeën voor een blogpost in mijn hoofd. Ik onthoud dit dan en schrijf het gelijk op.
46. Ik ben denk ik toch wel een beetje verslaafd aan mijn mobiel.....
47. Wanneer ik melk drink, drink ik nooit alles op. Ik laat een heel klein laagje altijd over. Geen idee why?
48. Ik borstel altijd eerst de linkerkant van mijn haar en dan de rechterkant. Nooit andersom.
49. Ik heb vaak koude handen en voeten. Mijn bloeddoorstroming is volgens mij niet helemaal goed....
50. Tekenen is niet echt een van mijn sterkste kanten...... Ik denk dat ik meer een leerkracht zou zijn die alles overtrekt, haha.

50 random facts about me

Wat een Picasso, haha.

En? Ken je mij nu beter? Haha. Ik vond het wel grappig om 50 feitjes over mijzelf te bedenken. Best lastig ook, maar een leuke uitdaging om te doen. Ik hoop in ieder geval dat jullie het leuk vonden om te lezen. Heb jij nou ook de tag: 50 random facts about me gedaan. Laat een linkje achter, ik vind het ook leuk om die van andere te lezen.

Girls-Things
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties