Influencer outfit- in een Franse straat-


Hoi! Een influencer outfit? Dat past helemaal bij de tijd van nu met allerlei soorten influencers (bloggers, vloggers, Instagrammers). Ik ben er zelf ook een beetje één, want ja, ik ben een blogger. Een hele tijd terug ben ik een keer op een dinsdagmiddag naar Utrecht gegaan met mijzelf. Even lekker shoppen in winkels waar ik niet vaak kom. Eén van die winkels was de Stradivarius en daar liep ik tegen een geweldig shirt aan. Een shirt met de tekst: Influencer. Zelfspot heb ik wel, dus kocht ik het shirt. In deze post laat ik zien hoe ik het shirt combineer met mijn nieuwe broek uit Frankrijk.

Mijn influencer outfit is best een beetje zwart. Op zich helemaal niks mis mee vind ik. Deze kleur staat altijd mooi en past overal bij. Het T-shirt dat ik draag is dus van de Stradivarius en was in de sale voor 6 euro! Ik denk dus dat het shirt nu helaas niet meer te koop is. Daaronder draag ik een zwarte broek. Dit is een beetje een soort pantalon broek. Hij komt boven mijn enkels en dit geeft een speels effect. Hierdoor wordt de broek iets minder netjes, haha. Deze broek heb ik dus in Frankrijk gekocht. Bij een grote winkelketen die: La Halle heet. Ze hebben daar leuke items. Toen ik er was, was er sale. Dat is helemaal een feest. Deze broek was in de sale en ik heb er maar 10 euro voor hoeven betalen.

Hoe verrassend, maar mijn schoenen zijn ook zwart. Deze schoenen heb ik al super lang, maar ze lopen nog steeds heerlijk! Zwarte sneakers met een witte zool. Deze zijn altijd goed. Om wat kleur aan mijn outfit toe te voegen, draag ik een enkelbandje met roze en mint pomponnetjes. En mijn nagels vallen lekker op. Ik heb ze in een fel mint kleurtje gelakt. En om het af te maken, droeg ik die dag ook nog eens mijn zwarte bril, haha. Oké, het was ook meer om goed in de verte te kunnen kijken.

Influencer outfit


Ohja, nog een leuk detail van het T-shirt. Er zitten bij de hals gaten in. Het lijkt net of er een mot in mijn kast heeft gezeten en aan mijn shirt heeft geknabbeld. Maar dat is dus niet zo, dit hoort zo! Ik vind het een grappig effect. Net even wat anders. En natuurlijk kan een minimalistische ketting niet ontbreken. Mijn geliefde ketting me sterretje past bij zo veel outfits! Erg fijn.

Met destroyd spijkerjack

Het was die dag in de ochtend nog best wel fris. Een jasje was dus zeker geen overbodige luxe. Om het influencer gevoel vast te houden droeg ik er mijn destroyed spijkerjack op! Ook echt een item wat nu helemaal in is. En het staat ook nog eens heel leuk!

Influencer outfit

De influencer outfit foto's zijn niet in Nederland gemaakt zoals je kunt zien. Nee, dit is in het mooie Frankrijk en wel in de plaats Autun. Dit ligt ongeveer in het midden van Frankrijk. Hier zijn we eerst naar een markt geweest en vervolgens zijn we een stukje door de stad gaan lopen. Tussen 12 en 2 zitten alle winkels in Frankrijk vaak dicht. Dus dat was op zich wel handig om dan outfit foto's te maken.... Niet heel veel andere mensen in beeld ;). Meer zien van deze prachtige stad? Bekijk dan mijn laatste Frankrijk vakantie vlog.

Wat vind jij van mijn influencer outfit?