Mijn droom toekomst | Girls-Things

Mijn droom toekomst

droom toekomst

Hoi! Iedereen heeft wel een droom toekomst. Hoe ziet mijn toekomst eruit? Daar heb ik wel dromen bij. Of ze ooit uitkomen? Geen idee. Maar iedereen moet wat te dromen hebben toch? Ik laat jullie zien waar ik van droom. Het zijn de meest uiteenlopende dingen waar ik van droom, maar dat maakt het juist leuk, haha. Kijk mee naar mijn grote dromen (die waarschijnlijk nooit uit gaan komen).

droom toekomst

Laat ik met iets beginnen waar ik al van droom sinds ik een rijbewijs heb. Mijn droomauto is een Fiat 500. Dat is een auto die ik erg mooi vind. Ja, hier zou ik graag in willen rijden. En dan specifiek in een Fiat 500 retro versie in een mint kleur. Wauw, deze is. I love it. Jammer dat er een duur prijskaartje een zit. Maar we moeten iets hebben om van te dromen, haha.

droom toekomst

Mijn droomhuis. Dit ziet er toch mooi uit! Heerlijk een zwembad bij je huis. Yes i like. Je moet natuurlijk ik weet niet hoeveel verdienen om zoiets te betalen, maar oh zo mooi is dit. Ja dit is om van te dromen: een mooi groot huis met een balkon, een groot grasveld en een zwembad. Maar als ik iets anders moest kiezen vind ik een boerderij- achtig huisje met een mooie oprijlaan en een garage ook erg leuk. Mooie tuin erbij en dat is ook leuk.

droom toekomst

Mijn droombaan. Geef toe we willen stiekem allemaal wel een Teske, een Vera Camilla of een Enzo Knol zijn. Geld verdienen met iets wat we het liefste doen bloggen of vloggen. Dat lijkt mij ook wel wat. Van mijn grootste hobby mijn werk maken. En dan mijn vriend die zijn eigen vormgeving bedrijf heeft. Ja, ik like. Daarnaast zou een eigen nagelstudie ook erg gaaf zijn. Big dreams!

droom toekomst

Mijn droomman. Een beetje een mix van Zac Efron met Taylor Lautner graag. Nee grapje, mijn vriend leest dit ook en bij deze zeg ik: Jij bent mijn droomman (slijm slijm, haha). Nee hij is lief, knap, grappig en zit vol leuke ideeën en we hebben dezelfde toekomst dromen. Wat willen we nog meer, haha.

droom toekomstdroom toekomst

Mijn droomvakantie. Een van mijn grote droombestemmingen is Curaçao. En die droom komt uit! Met mijn ouders ga ik een weekje daarheen. Yes yes. Daarnaast zou ik graag naar Ibiza willen. Het lijkt mij een mooi eiland. Zie alleen die foto (links) al. Zo moooooii. En in Indonesië een rondreis maken lijkt mij ook erg mooi en dan erg lang een stop maken op het eiland Bali (rechts van de foto's). Dat ziet er ook zo mooi uit. Eigenlijk wil ik naar best veel landen (Zuid- Afrika, Marokko, Brazilië, Aruba en ga zo maar door). Een rondreis maken lijkt mij stiekem ook wel wat.

droom toekomst

Mijn droomnagellak. Een lakje van OPI. Ik als nagellak fan heb nog geen lakje van het beste nagellak merk (shame on me!). En dan zou ik al helemaal graag deze limited edition lak willen met echte gouden stukjes erin. Wauw, wauw. Überhaupt een limited edition lakje van OPI zou geweldig zijn.

droom toekomst

Mijn droomtas. Een tas van Michael Kors. Deze tassen zijn zo mooi! Beetje erg boven mijn budget, maar wel mooi. Hier dromen veel vrouwen van denk ik, haha.

droom toekomst

Mijn droomtalent. Ik zou toch best wel een mooi nootje willen zingen. Dat talent behoort nu jammer genoeg niet bij mij. Dansen kan ik een beetje, dus een beetje ritme heb ik. Maar zingen.... oh nee. Dat gaat hem niet worden. Dat zou ik toch best wel willen kunnen. Daarnaast lijkt mij acteren ook wel leuk. Een acteur in een film lijkt mij erg gaaf. Hoe vet is het om met een hele club mensen een film te maken. Ik zie dat wel zitten.

droom toekomst

En als laatste droom ik ervan om iets te kopen in de PC Hooftstraat. Geen idee why, maar het lijkt mij wel een keer lachen. Je wordt tot in de puntjes geholpen daar in de dure winkel. Alleen al, al die bewakers voor de deur ziet er af gaaf uit. Jij kan dan daar naar binnen lopen en komt naar buiten met een grote tas gevuld met kleding, een tas of sieraden. Gaaf!

Dat waren dan mijn grote dromen. Neem het met een korreltje zout hea. Iedereen moet iets te dromen houden, hihi. Ik ben benieuwd waar jij van droomt en hoe jouw toekomst eruit ziet. Laat het achter in de reacties!

Liefs Merle van Girls-Things

Share
Share and earn €0.001 every time someone reads this post.