×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Video vol bloopers - YouTube

Video vol bloopers - YouTube


Hoi! Een video vol bloopers, want hé niet alles verloopt altijd vlekkeloos bij het maken van een video. Ik ben volgens mij een kampioen in mij verspreken of rare zinnen maken. De knip functie heb ik dan ook zeker gevonden in mijn videobewerkingsprogramma, haha. In deze video heb ik juist al deze stuntelige momenten en versprekingen opgezocht. Een video vol bloopers en andere grappige dingen die er wel eens mis gaan in mijn video's. Ik vond het erg grappig om deze video te maken en moest er zelf ook vaak om lachen. De bloopers komen uit video's  vanaf oktober 2016 tot februari 2017 die ik heb gemaakt. In deze (korte) tijd ging ik er toch aardig wat mis bij het maken van video's. Kijk maar mee naar de video vol bloopers:

En? Heb je net zo moeten lachen als ik om deze video? Ik hoop het wel. Doe dan een duimpje omhoog bij deze video (i like that). En om de 'originele' video's te zien. Neem een kijkje op mijn kanaal en abonneren op mijn kanaal is gratis! Dus wat houdt je tegen ;).

Ik ben ook wel benieuwd of hier YouTubers zijn die dit herkennen. Bij het maken van een video gaat vast niet alles in één keer goed. En vooral bij het vloggen is het makkelijk om te je te verspreken, haha. Herkenbaar? Laat een reactie achter met bloopers die jij vaak maakt. Ik ben erg benieuwd!
_PetitCorbeau_
De bloopers vind ik altijd heel leuk ^^
13-03-2017 15:17
13-03-2017 15:17 • Reageer
Anil&ro
Haha heel erg leuk!
12-03-2017 13:26
12-03-2017 13:26 • 1 reactie • Reageer
Girls-Things
Dankje!
12-03-2017 15:40
12-03-2017 15:40 • Reageer