&de boekenleggers


Soms heb je van die momenten, dan krijg je inspiratie en MOET je er iets mee, zo ook gisterenavond. Ik had al een poosje materiaal om boekenleggers mee te maken. Dit was papier dat was overgebleven bij het drukken van de kaarten voor de kunstmarkt. Ik wilde uiteraard iets met vogeltjes en zo geschiedde. Inmiddels liggen er 7 winterse boekenleggers klaar want het seizoen voor lange leesavonden met kopjes thee staat voor de deur. Een simpel ontwerp waarmee de nieuwe eigenaar eventueel zelf nog verder kan met inkleuren/zentangle etcetera! Een echte Grace& dus! 

Etsy shop

En omdat mijn voorraad maar groeit en groeit omdat ik maar niet uitgetekend raakt komt er binnenkort een Etsy shop! Ik ben nu bezig met het vullen van de shop en dat is nog best een werkje. Je kunt er dus boekenleggers maar ook kaarten verwachten. Originele aquarellen en pastel kaarten maar ook prints hiervan. En zoals je van me gewend bent zal 1/3 van de opbrengst naar natuurbeschermingsprojecten gaan. Binnenkort hier meer over!

Nieuwsgierig

Mocht je nou niet kunnen wachten tot er een Etsy shop is dan kun je altijd even een berichtje sturen natuurlijk. Ik maak graag een boekenlegger of kaart op maat dus trek vooral aan de bel.

&de update

De shop is live! 

https://www.etsy.com/shop/GracingTheWall

More