& een Duurzaam Yoors kanaal | Grace&

& een Duurzaam Yoors kanaal

Vandaag wilde ik aan een blog beginnen en heb de lijst met kanaal opties een paar keer doorgelezen, van voor naar achter en van achter naar voren. Ondanks dat ik van "less = more" ben merk ik dat het kanaal waar mijn nieuwe blog onder zou moeten vallen er niet is. Namelijk Duurzaamheid!

Het is een topic wat past onder tuin&natuur als je deze in de breedste zin van woord trekt. Het zou ook kunnen onder architectuur of wellicht opinie? Misschien ook nog onder lifestyle. Maar waar ik bij de tuin tips verwacht over het onderhoud, bij architectuur toch vooral mooie gebouwen en opinie toch echt vraagt om een mening met wellicht politieke inslag vraag ik mij af...

waar hoort een blog over recycling en besparing van grijs water?

UPDATE: het blog geplaatst onder tuin&natuur

Kopfoto: © Grace Innemee

Share
Share and earn.