Hoe ik op yoors ben gekomen

Hoe ik op yoors ben gekomen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Hallo allemaal,Ik wou al een tijdje een blog schrijven, alleen ik wist niet zeker waar het over moest gaan.Toen kwam ik met het idee om een verhaal te schijven over hoe ik op deze site ben gekomen.Waarom niet dacht ik, dan kunnen de mensen misschien ook wat dingen over mij te weten komen.(Niet dat ik zo'n super interessant leven heb :P). Maar even denken ik was altijd al dol optekenen geweest, ik teken altijd wel iets als ik vrije tijd heb en ik wou mijn tekeningenerg graag met mensen delen. Als eerst kwam ik uit op Devianart waarbij ik erg veel ervaringenheb opgaan (ik schrijf wel een andere keer over mijn ervaringen met Devianart, anders wordt ditwel een erg langdraadig verhaal). Alleen op het einde vond ik er vanwege de ruzies en al het gedoeop devianart er niks meer aan. Dus ik heb mijn account verwijdert en ben verder gegaan. (uiteindelijkheb ik weer een account aangemaakt, omdat het toch ook weer wel een leuke site is) Maar toen hadik geen site meer om iets op te plaatsen als ik bezig was geweest met een project en daar baalde ik wel een beetje van, want ik vind het leuk om m'n werk aan mensen te laten zien zodat ikopbouwend kritiek kan krijgen. Er was natuurlijk wel instagram en facebook, maar daar heb je diestress van dat je veel volgers moet krijgen en regelmatig moet posten, want anders ziet niemand dedingen die je gemaakt had en ik ben niet bepaald het persoon die er de tijd of motivatie voor heeftom elke twee dagen iets te posten. Ook heb je dan snel dat mijn vriendinnen of klasgenoten het dan zienen dan verspreid het nieuws zich als een lopend vuurtje op school en ik wil dit gewoon liever anoniem houden. Ik zag op Facebook een bericht over yoors en ik werd nogal nieuwsgierig. Ik vroeg me af wat yoorswas en wat ik erop kon doen. Ik klikte op de link en ging kijken wat yoors was. Ik vond het een geweldigidee een site waarop mensen hun dingen konden delen en je kreeg er ook nog geld voor. Dat heb je nietmet de meeste sites. Ik was meteen er enthousiast over en kreeg allemaal ideeën over wat ik wou doen.Als ik iets gemaakt heb wat ik er goed uit vind zien dan zet ik het erop, kijken naar wat andere mensen erop zetten, reageren en mijn tekenstijl verbeteren met het kritiek die ik krijg. Alleen moest ik natuurlijkeerst mijn ouders om toestemming vragen, gelukkig mocht het wel, maar wel onder wat voorwaarden.Ik snapte die voorwaarden wel en ik heb beloofd dat ik het niet zou doen en toen kon ik beginnen met yoors.Er zijn sommige dingen waar ik nog mee moet oefenen zoals een blog schrijf enz. En tot nu toe heb ik heterg goed op yoors: de mensen zijn aardig, geen aparte dingen of over het kleinste dingetje ruzie. Dus ikga mijn best doen om leuke dingen te plaatsen en hopelijk iemand vrolijk te maken als ze een werkje van mij zien. Dit is dus hoe ik op yoors ben gekomen. Ik hoop dat jullie dit verhaal leuk vonden.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Welkom op yoors
| 09:13 |
Dankjewel
| 10:03 |
Welkom op Yoors :)
| 23:28 |
Dankje :)
| 08:05 |
Een mooie aanbeveling. Fijn dat je je thuis voelt op Yoors.
| 19:55 |
Dankjewel
| 08:05 |
welkom op yoors
| 16:16 |
Dankje
| 16:19 |
Leuk hoe je hier bent gekomen, ik wens je veel plezier :)
| 14:40 |
Dankjewel :)
| 14:47 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen