6 blogs van anderenIk was net eens even in mijn overzicht aan het kijken wat ik al zoal gedeeld heb omdat ik wilde zien of ik nu nog steeds die blogs zou delen. Ik moet bekennen dat er blogs tussen zitten waarvan ik nu denk "volgende keer niet meer doen hoor" maar gelukkig begrijp ik van de meeste blogs wel nog steeds waarom ik ze gedeeld heb.

Hieronder een afwisselend overzicht van blogs waarvan ik denk dat ze gelezen zouden moeten worden omdat:

1. je er iets aan hebt,

2. je er iets van leert op een leuke manier,

3. ze je aan het denken zetten.

Sommige bevatten zowel alle drie de punten en sommige blogs bevatten maar een van de 3 puntjes maar desalniettemin. Heb je niks te doen en wil je even gewoon een leuke blog lezen klik dan eens op een van de 6 hieronder.


Hoe te besparen op benzine/diesel?

Ik vind de tip die hierin genoemd wordt een handige tip. Veel mensen weten niet dat ze op deze manier heel eenvoudig kunnen besparen op benzine & diesel. Dus wees geen dief van je eigen portemonnee en bekijk deze blog van SafeTheMoney.

Een maand alleen op reis - #4 Het verhaal achter de astronomische klok van Praag

Hoewel het reisverhaal uit meerdere episodes bestaat en het natuurlijk leuk is om bij 1 te beginnen en dan de reis te volgen pak ik toch nummertje 4 eruit. Ik vind deze blog heel leuk omdat ik nieuwsgierig was of er nog iets nieuws in zou staan. En dat was zo. Dat vond ik echt verrassend en een complimentje waard voor Sophienne Bos. Ik had geen idee dat er zo'n spannend verhaal achter zat.

DIY: Kabelbinders uit afval

Deze blog staat ertussen omdat het een DIY is die praktisch is en een - zoals mijn kinderen het zouden noemen - lifehack is. Sarientje heeft hier een korte to te point oplossing beschreven voor alle losliggende en vaak rondslingerende kabels. En ze heeft haar eigen foto gebruikt want ook een plus is in mijn ogen. En niet onbelangrijk. Deze DIY/oplossing kost eigenlijk helemaal niks. Hoe goed is dat!

Opbaring als in de moederschoot

Deze blog is behalve qua onderwerp heel bijzonder hij zit ook qua lay-out super in elkaar. Het is een goed geschreven blog over de mogelijkheid om te vroeg geboren kindjes op te baren zonder dat het eng of te emotioneel is. De gebruikte foto's van de mogelijkheden zijn prachtig. (hierop zijn geen overleden kindjes te zien) Hemelwieg heeft dit in mijn ogen goed gedaan.

Ralsko Tsjechië: Spookstad op vergeten Sovjetbasis

Mooie informatieve blog die bij mij de fantasie los liet gaan. Wat zou ik net als Sansis hier graag eens willen "rondspoken" en foto's willen maken. Ik denk dat ik hier wel een dag rond zou kunnen struinen. Blog zit goed in elkaar.

Kat-obsessie

Hoewel de header te wensen over laat is het filmpje dat getoond wordt hier echt de moeite waard om te kijken. Blog technisch is het niet echt heel sterk van Tess al snap ik wel waarom zij dit filmpje gekozen heeft om te tonen. Het gaat over een bijzondere vrouw, het is prettig om naar te kijken en het valt niet te ontkennen dat hier absoluut sprake is van een kat-obsessie.