De d-light mood lamp geeft kleur aan je leven


Laat ik beginnen met zeggen dat ik erg gevoelig ben voor licht. De kleur van het licht in de kamer heeft op mij een grote invloed. Als ik onder een witte TL-balk zit dan voel ik me minder prettig dan wanneer ik naast een warme kleur lamp zit die ook nog een beetje gedimd kan worden

Ooit had ik een lichtblauwe slaapkamer maar dat heeft niet lang geduurd. Dat gaf me zo’n koud gevoel als daar licht op scheen! Dus toen ik deze Mood Lamp kon testen was ik direct enthousiast!


En hij doet precies wat hij beloofd! Hij geeft prachtige en levendige kleuren licht! De witte Mood Lamp past mooi bij ons interieur en is geen storende factor, de vormgeving is leuk speels en je zet hem makkelijk op de standaard neer en hij is draadloos te gebruiken! Met één zachte aanraking heb je een mooie sfeervolle verlichting waar je blij van wordt! Wie voelt zich nu niet prettig bij een warm geel licht, of tijdens een feestje maak je hem leuk paars en let’s get the party started! Het verbaasde me hoe lang hij eigenlijk meegaat, na opladen kon ik hem 2 avonden gebruiken.


Het is ook leuk om hem van kleuren te laten wisselen maar dan gaat hij wat minder lang mee.

Ik ben zo enthousiast dat ik er nog een paar ga aanschaffen voor in andere kamers in huis!


(De review staat ook op mijn eigen site http://www.talkaboutapps.nl/)