Xiaomi Mi Band Fitness Tracker


Tegenwoordig zijn veel mensen bezig met hun gezondheid. Wat is er nou makkelijker dat je je stappen bij kan houden door een armband te dragen! De Xiaomi Mi Band is hier een goed voorbeeld van. Wij hebben het bandje circa twee weken getest en moeten zeggen en we zijn er erg tevreden over.

In eerste instantie hield ik mijn stappen al bij op mijn telefoon. Echter, het nadeel hiervan is dat je niet altijd je telefoon bij je hebt en daardoor de registratie van stappen mist. Na wat zoeken kwamen wij de Xiaomi Mi Band tegen, een digitale stappenteller die je als een armbandje draagt en synchroniseert met je smartphone. Het syncen gaat via Bluetooth en werkt met de app, Mi Fit, geleverd door Xiaomi en te vinden in Google Play en de App Store van Apple.

Dit is het begin van de review die ik heb geschreven voor mijn website.

De laatste tijd ben ik meer bezig met mijn gezondheid en dit is een goede aanvulling om je dagelijkse bewegingen en slaappatroon in kaart te brengen.

Het apparaatje is zeker de moeite waard om te kopen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Even zoeken op internet ;)


Ik ben benieuwd of er meer Yoo.rs leden zijn welke ook een (digitale) stappenteller hebben en welke ze hebben en wat de ervaringen er mee zijn.


Je kan de volledige review hier lezen.