HET LEVEN ... Encaustic en gedicht


HET LEVEN

Gisteren gaf ik het al aan . mijn dubbele hobby ook eens 'dubbel' uit te voeren.  Meestal zoekik mooie plaatje sbij mijn teksten, ditmaal maak ik het zelf en gebruik ik mijn Encaustic schilderijen als 'ondergrond'. Ik wil ze jou nu ook in deze twee fasen aanbieden .  Het werk als schilderij en het werk als dichtwerk met het schiderwerk als achtergrond.  Het Plaatje bij het praatje vice versa

Wat vind jij ....heeft het deze manier van delen meerwaarde voor jou ? Bedankt voor jouw bijdrage. Heeft er al iemand zicht op in welke categorie ik dit het beste kan plaatsen ?  Daar zou ik graag een antwoord op willen krijgen . iemand een idee en het waarom ?


MJ

0
 Advanced issues found
 
0
 Advanced issues found
 

Het werk als schilderij.

0
 Advanced issues found
3
0
 Advanced issues found
 

Voorzien van mijn dichtwerk.

0
 Advanced issues found
2