VOLG JE VLINDERS...


VOLG JE VLINDERS


Degene die mijn een beetje kennen wten dat ik o.a. van schilderen en schrijven hou.  In kijn encaustic werken, werk ik zowel abstract, maak 'mijn wereldjes' etc.  Daar heb ik nu deze 'techniek' van encaustic aan toegevoegd. Ik  mag graag dichten en schrijven (dat laatste komt helaas helemaal in tijdnood). Deze twee combineren leek mij ook wel mooi. Het 'praatje' bij mijn 'plaatje', en dan met deze 'techniek' van ecaustic, waarbij ik veelal met de stylus 'pen' werk. Het heeft zijn beperkingen heb ik al ontdekt . Die ga ik dus nu als uitdaging aan !

Hierbij plaats ik zowel het schilderij ...het PLAATJE.  als de bewerking met mijn dichtwerk ...het PRAATJE.

Smaakt het naar meer ? 

In welke categorie zou jij het plaatsen ?  Want daar loop ik nu een beetje tegenaan.

MJ


0
 Advanced issues found
 
0
 Advanced issues found
 

Haal deze tekst weg en vul hier je tekst in.

0
 Advanced issues found
 

Haal deze tekst weg en vul hier je tekst in.

0
 Advanced issues found