[Terminated] Hoe Werkt dat ? Challenge


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Bovenstaande Challenge is vandaag afgerond.
Ik verwacht wel een nieuwe op korte termijn die in het verlengde zal liggen. 


Zie ook de post zelf : 

  • Deze Challenge loopt tot in ieder geval 1 maart met optie op verlenging. Het kan zijn dat ik de mijlpalen dan weer aantrekkelijker in stel. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ben benieuwd, naar andere challenges.
| 11:19 |
Ik had op 28 februari precies 100 views op m'n hoe werkt dat post, alleen doordat ik deze week 63 uur werk heb ik niet echt veel tijd gehad om te Yoorsen, en nu is de challenge afgelopen. Telt het dan nog mee of niet?
| 08:43 |
Ik ben benieuwd!
| 23:59 |
Ik ben benieuwd...
| 19:43 |
Super leuk kijk er nu al naar uit, alleen heb ik rond de 25e nog 1 blog gehad met 100 vieuws maar heb de punten er voor nog niet gehad. Het gaat over deze: yoo.rs/meisje1997/blog/hoe-werkt-een-nachtmerrie-1514631252.html?Ysid=48726
| 18:49 |
ok
| 20:14 |
Helder! Op naar de volgende :)
| 14:12 |
Ik kijk er weer naar uit en ben heel benieuwd wat je gaat doen :-).
| 14:05 |
Leuk, ik ben benieuwd
| 13:51 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen