Yoors Vacature : Bitcoin en Blockchain Blogger


Toen ik 20 jaar geleden met een internetbedrijf begon verklaarde vele vrienden mij voor gek. Omdat ze simpelweg niet wisten wat het was. Voor mij leek het medium gemaakt en ik nam die afslag met volle overtuiging. Nooit spijt van gehad! Er is ook een heel leuk filmpje over hoe mensen over een mobieltje dachten begin 2000. Zelfde idee. Ik ken het niet dus je hebt er niks aan..

Hetzelfde ervaar ik nu met de Blockchain en Bitcoin. Mensen weten niet goed wat het is en beseffen absoluut niet wat de impact van de Blockchain gaat worden in de wereld. Het is misschien nog wel meer revolutionair dan het internet zelf !


Natuurlijk zegt Dimon hier van alles over. Het zou een bubbel zijn en alle cryptomunten zouden grote onzin zijn en allemaal bubbels veroorzaken. Maar zo gaat het altijd al in 2017. Er is veel over valuta te doen. Maar het aantal transacties is enorm aan het stijgen en als dat doorgaat zullen cryptocurrencies echt vaste grond onder de voeten krijgen. En met iedere ICO zie je weer meer aandacht ontstaan voor Bitcoin en blockchain. 


Heb je een mening over Bitcoin, Blockchain, ICO's en allerlei Alt coins. Forks en wat dies meer zij. E kun je er leuk over schrijven dan daag ik je uit onder de tag die ik ook hiervoor gebruik : Bitcoin en Blockchain een post te maken. De beste poster biedt ik een lange termijn vergoeding aan van minimaal 1 jaar voor een serie Top posts over de Blockchain - Ethereum en verder. Minimaal 1 post in de week.

PS Weet je er zelf niet veel van stuur de vacature dan door naar iemand die er wel wat mee heeft. Dank! Henkjan.

Nog geen lid maar wel mee doen aan de Yoors Vacature voor Bitcoin en Blockchain blogger contest  ? Word lid en paats je eerste post onder Bitcoin en Blockchain.