Yoors Vacature : Bitcoin en Blockchain Blogger

Yoors Vacature : Bitcoin en Blockchain Blogger


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Toen ik 20 jaar geleden met een internetbedrijf begon verklaarde vele vrienden mij voor gek. Omdat ze simpelweg niet wisten wat het was. Voor mij leek het medium gemaakt en ik nam die afslag met volle overtuiging. Nooit spijt van gehad! Er is ook een heel leuk filmpje over hoe mensen over een mobieltje dachten begin 2000. Zelfde idee. Ik ken het niet dus je hebt er niks aan..

Hetzelfde ervaar ik nu met de Blockchain en Bitcoin. Mensen weten niet goed wat het is en beseffen absoluut niet wat de impact van de Blockchain gaat worden in de wereld. Het is misschien nog wel meer revolutionair dan het internet zelf !


Natuurlijk zegt Dimon hier van alles over. Het zou een bubbel zijn en alle cryptomunten zouden grote onzin zijn en allemaal bubbels veroorzaken. Maar zo gaat het altijd al in 2017. Er is veel over valuta te doen. Maar het aantal transacties is enorm aan het stijgen en als dat doorgaat zullen cryptocurrencies echt vaste grond onder de voeten krijgen. En met iedere ICO zie je weer meer aandacht ontstaan voor Bitcoin en blockchain. 


Heb je een mening over Bitcoin, Blockchain, ICO's en allerlei Alt coins. Forks en wat dies meer zij. E kun je er leuk over schrijven dan daag ik je uit onder de tag die ik ook hiervoor gebruik : Bitcoin en Blockchain een post te maken. De beste poster biedt ik een lange termijn vergoeding aan van minimaal 1 jaar voor een serie Top posts over de Blockchain - Ethereum en verder. Minimaal 1 post in de week.

PS Weet je er zelf niet veel van stuur de vacature dan door naar iemand die er wel wat mee heeft. Dank! Henkjan.

Nog geen lid maar wel mee doen aan de Yoors Vacature voor Bitcoin en Blockchain blogger contest  ? Word lid en paats je eerste post onder Bitcoin en Blockchain.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (35 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dus om te kunnen deelnemen post ik gewoon een artikel en gebruik ‘bitcoin’ en’blochchain’ als tags?
| 02:00 |
Ja
| 11:21 |
OK, deze werd het: yoo.rs/moestuinmomenten/blog/verdien-bitcoins-gratis-bijna-hands-free-1508478951.html?Ysid=66097
Ik probeer vandaag een volgende te schrijven :-)
| 08:15 |
Working on it :) Hopelijk soon to be online :)
| 11:58 |
Ik zal hem gaan delen voor je.
| 09:38 |
Ik heb hem wel op twitter gezet, maar daar stroomt zoveel info, dat het haast niet meer bij te houden is omdat de crisis alleen maar groter wordt.
| 18:31 |
Ken er niks van
Ik lees wel graag mee om het te leren
| 21:50 |
Ik ga een goede vriend hierop wijzen... verstand heeft hij, leuk schrijven kan hij ook, maar of hij tijd heeft?
| 14:30 |
Graag !
| 14:49 |
Intrigerende stof. Maar moeilijk en lastig als je er niets mee vandoen hebt. Ik schreef dit blog: yoo.rs/nelevooryours/blog/bitcoinchinees-gezocht-1507839504.html?Ysid=13829 Ik hoop dat er meer blogs komen rond dit onderwerp.
| 11:09 |
Ja Interessant... Mijn moeder zei in het begin al dat we bitcoins moesten kopen, ik vond het maar vreemd, en toen ging de waarde ineens omhoog... Snap er nog niet veel van, maar ben nou ook niet echt in de financiele positie om er uberhaupt nog iets mee te doen. Wel al begrepen dat er andere varianten in de maak zijn.. dus wie weet...
| 21:16 |
Mooi initiatief! Ik zag Steemit ook al voorbij komen hieronder de reacties. In dit artikel wordt het ook genoemd als blockchain-oplossing voor de systematische problemen in het huidige online-advertentiesysteem: www.marketingfacts.nl/berichten/blockchain-wat-is-het-en-wat-kun-je-ermee-als-marketeer?utm_source=twitter.com&utm_medium=tweet
| 14:09 |
Dank ! Interessant.
| 13:34 |
Niet meteen iets voor mij. Wie er wil voor gaan, succes!
| 12:45 |
Als ik het goed begrijp heefthet ook met afiliAffiliateprogramma te maken ?
| 10:59 |
Ik ga mij in verdiepen. Leuke uitdaging.
| 10:53 |
intressant om over na te denken
| 21:53 |
Ik heb mij er nooit in verdiept en 0,0 verstand van dus ik lees met plezier mee.
| 21:16 |
Abracadabra voor mij maar bere interessant.
| 20:25 |
Altijd leuk om je er in te verdiepen
| 19:16 |
Helaas ken ik er niet genoeg van maar zie dat je al ruim de keuze hebt :)
| 19:02 |
De gulden is tegenwoordig ook weer terug. Heb er laatst wat gekocht en heb al winst. Niet veel maar t is n begin.
| 18:23 |
Waar kan je de gulden dan vinden ?
| 18:53 |
Ik volg het gewoon, ken er veel te weinig van om hier op in te gaan...
| 17:46 |
Nice.... ik zal ook eens meedenken...
| 16:51 |
Ik doe gemotiveerd mee Henk Jan!
| 16:39 |
ja er komt steeds weer een nieuw betaal middel als bitcoin enz bij toch
| 16:25 |
Heb 'm gedeeld. Zelf weet ik er weinig van haha.
| 16:24 |
wil er wel graag meer van weten ben dus benieuwd naar de blogs
| 15:57 |
Ik weet er nul komma niks van maar ga het wel delen. Hoop dat je op korte termijn een geschikte gegadigde vind.
| 15:52 |
Ik heb er nog niet genoeg kaas van gegeten, vriend echter wel.. Dat is dan alleen weer geen schrijver.. Misschien kan ik erover schrijven voor hem ;) Ga het eens bespreken. Hij heeft zelfs steun van een flinke groep grote kenners in die wereld toen hij zijn blockchain idee mededeelde. Hij volgt alles op de voet, en ik geloof dat zijn idee ook echt op de markt zal gaan komen, gezien de steun die hij krijgt van de kenners.
| 15:34 |
Benieuwd !
| 16:02 |
Ja het idee was zeg maar ontstaan vlak voor de emigratie. Nu dus even nog in België voor training doeleinden. Zal het er straks even over hebben of hij er brood in ziet .. en of ik dat dan kan verwoorden ;) Zijn idee gaat in elk geval zeker op de markt komen, maar eerst even settelen er hebben al sponsors gemeld die zodra het goed uitgewerkt is er geld in zullen stoppen. En die mensen gaan dus al vanaf begin mee in deze wereld, echter ontbrak het ons tot op heden aan genoeg inkomsten om er ook echt in mee te gaan...
| 16:06 |
Ik geef je wel voer schat, volg het toch dagelijks op de voet. En ja blockchain technologie gaat de wereld op zijn kop zetten, dat gaat niet meer weg.
| 19:51 |
:-)
| 20:16 |
;)
| 16:51 |
Ik kijk al uit naar die blogs. Danweet ik eindelijk een beetje meer erover :)
| 15:34 |
Ik weet er niet veel van, zeg maar gerust helemaal niks haha.
Maar ik zal het delen, zullen genoeg mensen zijn die er wel iets van weten.
| 15:33 |
Dank !
| 15:33 |
Jippie ik ga me aanmelden.
| 15:10 |
Klinkt aantrekkelijk! Maar heb inderdaad absoluut nog niet genoeg ervaring om goed onderbouwde artikelen hierover te kunnen schrijven.
Ben bezig op steemit, een mega blokchain, maar is nog wat abracadabra ook (en serieuze concurrentie voor yoors vrees ik)
| 14:50 |
Ja benieuwd naar je steemit ervaringen ! Een keer een post daarover ?
| 15:23 |
Bueno, ben nu twee weken bezig. Na een maand lijkt me een goede evaluatie periode toch?
| 15:37 |
Vraagje, ik zie dat steemit volledig Engels is? Of kun je ook in Nederlands posten?
| 16:42 |
Engels. Je kunt op Yoors binnenkort wel ih engels posten. We hebben dan een versie in een aantal talen.
| 16:49 |
Ja die yoors engels gaat een topper worden! Daar ben ik helemaal klaar voor! :)
| 16:59 |
Steemit is engels maar heeft ook een kleine NL tak maar minder doelgroep dan dus ook
| 16:58 |
Zeker.
| 16:49 |
Leuk maar veel te technisch voor mijn creatieve brein... :-)
| 14:39 |
Ik ben een doener en geen schrijver.
Aan mij heb je niets :-)
Ik lees de blogs wel.
| 14:18 |
Heel interessant, alleen weet ik er tot nu toe nog net niet genoeg van ... Ik heb wel zeker de interesse om me eens daarin te gaan verdiepen. Wellicht dat NU het moment is. :D
| 14:12 |
Ik ga een dezer dagen eens aan de slag met schrijven, Henk-Jan!
| 14:01 |
Wat tof. Maar ik ken er niks van.
| 13:53 |
wauw wat een gave foto!
| 13:48 |
niks voor mij maar wens degene die gekozen wordt heel veel succes
| 13:48 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen