De Kerst-Frotsels van 31 oktober 2017 Z

De Kerst-Frotsels van 31 oktober 2017

Vandaag weer even verder gegaan met een paar houten schijfjes die onze "kerstballen" van 2017 gaan worden. 

Voor de mensen die mijn eerdere pogingen hebben gemist, die kun je HIER vinden. 

Vandaag dus weer een drie uurtjes geknutseld. Omdat ik de meeste keren, (vooral op facebook), hoorde dat mensen het sneeuwmannetje zo leuk vonden ... heb ik vandaag dus maar verschillende sneeuwmannetjes gemaakt. 

Elke dag een paar meer, en dan hangt in december de boom ook vol. Nu alvast wel aan het bedenken wat voor 'slingers' hier goed bij zouden passen. Want de traditionele bling bling slingers vind ik zelf eigenlijk niet zo goed passen bij deze natuurlijke versieringen. 

Een Kerst zonder Bling kan natuurlijk niet ;-) ... Maar een complete 'Bling' slinger kan eigenlijk ook niet. Dus daar ben ik ook alvast over aan het nadenken. Iemand nog ideetjes? Dan hoor ik ze graag! 

Jouw Kerst-idee van 2017 laten zien? 

Word gratis lid.
Share
DM