Grappig blaffende honden video.

Grappig blaffende honden video.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dat het niet altijd irritant is om een hond in huis te hebben die blaft bewijzen deze grappig blaffende honden maar weer een keer. Soms zou ik willen dat één van mijn honden zo'n soort blafje zou hebben ;-)

Zie jij nou ook ooit filmpjes die je zou willen delen?

Doe het hier op Yoors!


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een super leuk filmpje
| 16:30 |
geweldig geweldig wat een leuk filmpje. Tara reageerde niet op de geluidjes jammer. Die laatste was meer aan het praten als het blaffen!!
| 14:34 |
Hahaha! XD Heel erg grappig!
| 23:25 |
HAHAHAAHAHAHA .......................... ze zijn wel echt grappig, althans sommige ........... maar toch hoor ik ook liever een diepe luide blaf dan sommige van deze keffers, ;-) Al blijft 't wel geinig en minder luidruchtig, ;-)
| 19:16 |
Doe mij maar een echte blaf. Ban een aantal.zou ik bloednerveus worden ;-)
| 16:32 |
Ik heb er vier met een échte blaf, en ik wordt er soms horendol van! Vooral onze zwarte parel is een enorme blaffer, en ja ... als er één begint, dan doen er zo drie meer mee. Dat is echt wel eens minder ... vooral op dagen dat ze werkelijk op alles blaffen wat voor het raam langs durft te komen. Zoals vandaag :(
| 16:47 |
:-) Snap ik hoor!
| 17:28 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen