Hetty's Lentegevoel (46 en 47.)


Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. En vandaag kunnen we zeggen ... nog maar 8 dagen tot de lente begint! Tellen jullie allemaal mee? Elke dag haal ik dus echt niet meer ... dat streven is niet gelukt, maar we tellen gewoon verder ...

Ja en nu de lente nog maar 8 dagen van ons verwijderd is zitten we dus helemaal niet meer te wachten op de matige nachtvorst die voor het komende weekend voorspeld is. Laat toch wegblijven, laat die lente en zomer toch komen! We zijn er allemaal aan toe.

Vandaag was wel een mooie dag al begon het wel heel mistig. Maar weet je, zelfs MET mist had ik een #lentegevoel in mijn hoofd zitten en dat heeft niemand daar vandaag nog weg gekregen.

In mijn hoofd is het gewoon lente en daar veranderd niemand iets aan. Of ik dan de hele dag het zonnetje in huis was, dat is een ander verhaal.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!