Hetty's Lentegevoel (46 en 47.)

Hetty's Lentegevoel (46 en 47.)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. En vandaag kunnen we zeggen ... nog maar 8 dagen tot de lente begint! Tellen jullie allemaal mee? Elke dag haal ik dus echt niet meer ... dat streven is niet gelukt, maar we tellen gewoon verder ...

Ja en nu de lente nog maar 8 dagen van ons verwijderd is zitten we dus helemaal niet meer te wachten op de matige nachtvorst die voor het komende weekend voorspeld is. Laat toch wegblijven, laat die lente en zomer toch komen! We zijn er allemaal aan toe.

Vandaag was wel een mooie dag al begon het wel heel mistig. Maar weet je, zelfs MET mist had ik een #lentegevoel in mijn hoofd zitten en dat heeft niemand daar vandaag nog weg gekregen.

In mijn hoofd is het gewoon lente en daar veranderd niemand iets aan. Of ik dan de hele dag het zonnetje in huis was, dat is een ander verhaal.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hele mooie foto's, maar ik krijg het er wel koud van :-(
| 10:18 |
Die heb ik gemist vanmorgen, haha hoe dubbel klinkt dat ;) Vooral erg genoten van het zonnetje buiten, was heerlijk lopen met Joep. We zijn nu wel zo verwend, dat we inderdaad moeite hebben met de weersvoorspelling. We zijn zo al met onze gedachte in de lente en zomer................ gevoelstemperatuur -10 heb ik gehoord brrrrrrrrrrrrrr
| 23:46 |
Gelukkig konden we toch wel van de zon genieten vandaag. En we zullen nog even geduld moeten hebben tot de ijsheilige voorbij is.
| 23:24 |
Weet je ... de ijsheilige zegt me niet zo heel veel eigenlijk. Dan ga je al bijna de zomer in ... en de dagtemperaturen kunnen echt al veel en veel eerder hoog genoeg zijn. Ja er kan altijd wel een paar graden nachtvorst komen dan nog, maar als je naar de laatste jaren kijkt is dat toch zeer zeldzaam geweest. Natuurlijk heb je hier en daar eens een uitschieter naar beneden maar over het algemeen is de trend toch wel dat we meestal al ver voor de ijsheiligen prachtig weer hebben gehad.
| 13:03 |
mooie foto's weer, en tja, wat in jou bolletje zit, zit niet in je kontje, zei ons mam al altijd ........... ;-)
| 21:56 |
Klopt ... en ik zal die nieuwe camera bij elkaar krijgen. One way or the other!
| 13:04 |
zit ik niks overin, ;-)
| 13:33 |
Wat een prachtige foto's
| 21:53 |
pfff prachtige foto's maar roept bij mij echt geen lentegevoel op.hihi
| 21:52 |
In elk geval zijn het weer mooie foto's die je laat zien.
| 21:52 |
Wat een mooie foto's. Nee ik zit ook niet meer op vorst te wachten. Laat de warmte maar komen.
| 21:50 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen