We zien elkaar weer!

We zien elkaar weer!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

En dan zomaar onverwacht, het lijkt uit het niets ... gaat mijn telefoon. Het is mijn zus, en ze huilt. Ik schrik, wat zou er zijn? En dan, voor mijn gevoel uit het niets zegt ze tussen haar snikken door. "We hebben Micky vandaag laten inslapen". Ik weet even niets te zeggen, kan haar even niet de troost bieden die ze nodig heeft ... meer als een "Aaah neehh" komt er niet uit.

Het doet pijn. Heel erg pijn.

Kleine lieve Micky manneke. Ons kleine lieve snoeteke. Mijn dappere kleine vriendje. Hij kwam zo onverwacht, zo maar op een maandag middag ons leven binnen. Met zijn kleine snoetje, en zijn enorm grote oren, en zijn kleine roze varkensneusje ... We waren meteen verkocht.

Gekocht door mijn zus omdat ze net op zichzelf was gaan wonen, en opgevoed door ons hele gezin ... kleine Micky kwam, zag en overwon. Eigenlijk wilde ons pap, en ook ons mam geen hond meer in huis. Maar na 3 dagen was Micky 'kind' aan huis. Micky was alles. Micky mocht ook alles!

Om je nu, na 16 jaar te moeten laten gaan doet pijn vriendje. Wat zal ik je knuffels missen. Wat zal ik je lieve snoeteke missen. Jij was het enige hondje in ons leven, die ons pap en ons mam gekend heeft. Jij was de laatste band met ons pap en ons mam. Dat laatste stukje 'levende herinnering' is nu verloren. Maar ik probeer niet te treuren. De mooie herinneringen aan jou draag ik voor de rest van mijn leven in mijn hart met je mee. Je leeft hier een beetje voort in Rowan en Myla. En doe je daar de groetjes aan ons pap en ons mam kleine lieve Micky?

Dag lieve Micky-man! Het is geen afscheid voor altijd. We'll meet again!

En natuurlijk is het voor Betina veel moeilijker als voor mij ... dat even voorop gesteld. Dus een dikke steunknuffel van deze kant uit. Ook voor haar geldt ... You'll meet again!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel sterkte, hij wacht op je aan de andere kant van de regenboog!
| 15:02 |
Mijn kleine mooie Micky manneke ............... 't gemis zal blijven, maar de herinneringen gelukkig ook! En die koester ik .............. dankbaar voor de 16 jaar dat hij mijn grote kleine vriend mocht zijn!!
| 09:23 |
Heel veel sterkte
| 16:42 |
Heel veel sterkte voor jullie allemaal!
| 13:53 |
Veel sterkte. Je verliest toch een maatje.
| 10:03 |
Heel veel sterkte met dit grote verdriet X
| 08:18 |
Heel veel sterke!
| 00:39 |
ach dat lieve schatje. Zo oneerlijk dat hij maar 16 jaar bij jullie mocht zijn. Voor een hondenleven is dat best lang maar dat is een schrale troost. Heel veel sterkte voor Bettina en jou. Knufxxx
| 23:37 |
Heel veel sterkte toegewenst
| 23:34 |
Wat ontzettend sneu, sterkte!
| 16:28 |
Ook langs deze weg veel sterkte voor jullie! Prachtige foto.
| 16:15 |
Het is altijd naar om een trouwe vriend te moeten missen, sterkte voor iedereen!
| 14:10 |
Altijd heel.erg shit zoiets zeker omdat dit hondje ook de laatste tastbare herinnering aan je moeder was toch? Sterkte voor allen..
| 13:52 |
Heel veel sterkte, het is altijd naar om een dier te verliezen.
| 13:48 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen