Manfred's filmpje!

Manfred's filmpje!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb een -klein-beetje vals gespeeld door dezelfde muziek te gebruiken als die welke ik had voor het filmpje van Red Baron. Al moet ik wel zeggen dat ik persoonlijk erg trots op ben op dit filmpje, want het geeft weer hoe de laatste 3 maand met Manfred geweest zijn. Namelijk heel erg hectisch maar ook heel erg leuk. Ik zou hem niet meer kunnen missen.

Geniet ervan!

Veel liefs,

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Oooh ik was je even kwijt geraakt door alle drukte op yoors en in mijn persoonlijke leventje maar nu wat rustiger vaarwater en was zo benieuwd hoe je bussie eruit zou zien ondertussen. Geweldig wat een super vrolijk mannetje is het geworden jouw Manfred hihi. Fantastisch !!!
| 13:21 |
Wat is dat een gaaf filmpje zeg, en super mooi nummer ook erbij.
| 23:11 |
Heel vet filmpje!
| 19:31 |
Heel leuk gedaan! ;)
| 18:39 |

Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen