Manfred's filmpje!

Manfred's filmpje!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb een -klein-beetje vals gespeeld door dezelfde muziek te gebruiken als die welke ik had voor het filmpje van Red Baron. Al moet ik wel zeggen dat ik persoonlijk erg trots op ben op dit filmpje, want het geeft weer hoe de laatste 3 maand met Manfred geweest zijn. Namelijk heel erg hectisch maar ook heel erg leuk. Ik zou hem niet meer kunnen missen.

Geniet ervan!

Veel liefs,

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Oooh ik was je even kwijt geraakt door alle drukte op yoors en in mijn persoonlijke leventje maar nu wat rustiger vaarwater en was zo benieuwd hoe je bussie eruit zou zien ondertussen. Geweldig wat een super vrolijk mannetje is het geworden jouw Manfred hihi. Fantastisch !!!
| 13:21 |
Wat is dat een gaaf filmpje zeg, en super mooi nummer ook erbij.
| 23:11 |
Heel vet filmpje!
| 19:31 |
Heel leuk gedaan! ;)
| 18:39 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen