Nog 10 keer Zora Mythe!

Nog 10 keer Zora Mythe!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik weet nu waar ik het eerste boek van Zora Mythe wil afronden. Normaal gezien zou ik nog 10 delen moeten schrijven om daar te geraken - misschien ietsje meer -.


Rekening houdend met het feit dat ik ongeveer wekelijks een kwalitatief deel kan schrijven dat ik ook heb kunnen verbeteren en aanpassen, zou het manuscript van mijn eerste boek af zijn rond half Juli.

De deadline die ik dus voor mezelf had gesteld ( voor het einde van de zomer ) zou dus nog best haalbaar kunnen worden.


Ik worstel wel nog steeds met de keuze of ik het boek in eigen beheer laat printen of door een uitgeverij...

-> een uitgeverij = meer bekendheid, minder opbrengst per boek

-> in eigen beheer = blijft lokaal onder kenissen en vrienden, maar grote opbrengst per boek


Wat zouden jullie persoonlijk verkiezen?


Ik gok dat na dit deel nog 2 boeken zullen volgen. De volledige verhaallijn van Zora Mythe staat reeds op mijn pc, maar het is lastig om op voorhand in te schatten of ik het in 3 boeken zal krijgen. Eerst dacht ik dat ik nooit 2 boeken zou kunnen vullen, maar nu denk ik dat ik er zelfs niet mee toe kom.


Nog een vraag voor jullie: hoe zouden jullie de tekeningen in het boek verwerken? In kleur of zwart/wit? En om de hoeveel pagina's maximum? Want ja... om de 2 pagina's een tekening, dat gaat niet lukken ;-)


Liefs

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Top doe zo verder!
| 14:39 |
Ik denk dat ik zou gaan voor een uitgever, groter publiek dus uiteindelijk wellicht een hogere opbrengst?
| 21:21 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen