×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Op zoek...


Voor zij die me ondertussen al een beetje kennen zal het vast geen verassing zijn, ik wil heel graag een beroep vinden dat ik van thuis uit kan doen. Yoors is daarbij misschien wel een optie, maar mijn vriend twijfelt daarbij wel aan de betrouwbaarheid. Je laat je inkomsten dan natuurlijk wel erg sterk afhangen van het internet en diens grillen. Daar heeft ie natuurlijk gelijk in, maar wat wil ik dan gaan doen?

Wat ik ondertussen wel al zeker weet is dat ik iets creatiefs wil gaan doen. Het is niet zo makkelijk om iets te vinden dat je graag doet, goed kan EN waarvan je kan leven. Het betekent namelijk dat je algauw 2000 euro bruto moet verdienen. 

De hippiebusjes zijn zeker een optie, maar het probleem daarbij is dat ik ook weer afhankelijk ben van mijn vriend zijn technische kennis om het busje eerst en vooral in orde te zetten. Dus helemaal zelfstandig kan ik daar ook niet mee aan de slag. Het is dus goed om 2 a 3 busjes te doen per jaar, maar helaas zal ik dat niet als enige inkomstenbron kunnen gaan doen en dan hou ik het liever als hobby.

Wat me wel ligt zijn dingen zoals naaien, breien, tekenen en eigenlijk gewoon alles wat met knutselen te maken heeft. Krimpfolie en fimo zijn ook dingen waar ik erg graag mee werk.

Ik dacht persoonlijk aan een - goedkope - juwelenlijn met krimpfolie aangezien het tekenen me het gemakkelijkste afgaat. Wat denken jullie ervan?

Hebben jullie eventueel nog dingetjes die goed zouden kunnen verdienen en die doenbaar zijn om van thuis uit te maken? Ik hoor het graag van jullie!

Veel liefs,

HippieFox

Lees meer
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts