Op zoek...

Op zoek...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Voor zij die me ondertussen al een beetje kennen zal het vast geen verassing zijn, ik wil heel graag een beroep vinden dat ik van thuis uit kan doen. Yoors is daarbij misschien wel een optie, maar mijn vriend twijfelt daarbij wel aan de betrouwbaarheid. Je laat je inkomsten dan natuurlijk wel erg sterk afhangen van het internet en diens grillen. Daar heeft ie natuurlijk gelijk in, maar wat wil ik dan gaan doen?

Wat ik ondertussen wel al zeker weet is dat ik iets creatiefs wil gaan doen. Het is niet zo makkelijk om iets te vinden dat je graag doet, goed kan EN waarvan je kan leven. Het betekent namelijk dat je algauw 2000 euro bruto moet verdienen. 

De hippiebusjes zijn zeker een optie, maar het probleem daarbij is dat ik ook weer afhankelijk ben van mijn vriend zijn technische kennis om het busje eerst en vooral in orde te zetten. Dus helemaal zelfstandig kan ik daar ook niet mee aan de slag. Het is dus goed om 2 a 3 busjes te doen per jaar, maar helaas zal ik dat niet als enige inkomstenbron kunnen gaan doen en dan hou ik het liever als hobby.

Wat me wel ligt zijn dingen zoals naaien, breien, tekenen en eigenlijk gewoon alles wat met knutselen te maken heeft. Krimpfolie en fimo zijn ook dingen waar ik erg graag mee werk.

Ik dacht persoonlijk aan een - goedkope - juwelenlijn met krimpfolie aangezien het tekenen me het gemakkelijkste afgaat. Wat denken jullie ervan?

Hebben jullie eventueel nog dingetjes die goed zouden kunnen verdienen en die doenbaar zijn om van thuis uit te maken? Ik hoor het graag van jullie!

Veel liefs,

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben ook erg creatief en was ook al opzoek gegaan naar de opties en dingen die je vanaf huis kan uitoefenen. Maar helaas. Tegenwoordig is het voor zover ik heb uitgezocht lastig en moeilijk voor mekaar te krijgen :c
| 15:21 |
Inderdaad, ik ben er ook nog steeds naar op zoek, het blijft moeilijk om te vinden :)
| 15:31 |
Precies!
| 10:08 |
Jij bent creatief, en je vind het leuk om van uit te werken . Waarom word je geen creatieve coach, wat kun je doen met je talenten en hoe zal je daar bij helpen in het leven. Anders vertaalt, jij bent erg creatief , en dan zal je iemand anders ook inspireren. Geef workshops aan huis, zet een brei club op met oma,s en spreat the word.
| 17:18 |
helaas, ik ben niet echt super goed in iets dat ik er workshops voor zou kunnen geven én dan zou ik ze bij mij thuis willen doen, niet op verplaatsing :-) Misschien wel voor het maken van dit soort juweeltjes... ik hou het idee wel in m'n achterhoofd. Bedankt Angela :)
| 17:20 |
Wat een hoop ideeën haha.. Ik dacht zowat hetzelfde als wat An al heeft gezegd :)
| 16:26 |
Ja misschien wel... Die site van de tshirten drukken, die LWAlmanak aangaf is mss wel een optie die ik in het achterhoofd wil houden :)
| 16:27 |
Een beetje van alles? Wat An aangeeft kan ik ook wel in mee, en wat jouw vriend aangeeft kan ik ook in mee... Moeilijk hoor!!
| 15:55 |
ja inderdaad, dat vind ik er ook van!
| 16:26 |
Dat idee van An is zo gek nog niet, maar kijk dan of je bijvoorbeeld bij www.spreadshirt.nl/start-verkopen-C5780 dit kunt doen, dan hoef je alleen je ontwerp te uploaden en heb je geen risico. Een website maken en koppelen met jou account bij hen en verdienen... ;-) Ik zit er ook nog aan te denken, maar wil nog even exact kijken hoe en wat...
| 22:24 |
Ik heb die site eens bekeken, is inderdaad zo gek nog niet :-) Ik weet alleen niet of er veel geshopped word op zo'n site?
| 15:59 |
Dat weet ik ook niet, maar als je het geheel op VW busjes gooit en dan een link aan de vereniging van VW waar jij voorzitster bent, is het wellicht een optie?
| 16:01 |
Creatief thuis werken hmmmm workshops en kinderfeestjes organiseren, je gemaakte spulletjes bij een lokale winkel onder zien te brengen zogenaamde loppistore. Maar feit blijft dat alles onzeker is en nooit een vast inkomen. heb je geen affiniteit met kinderen? als gastouder kun je ook thuis werken zou je ernaast kunnen doen is er toch een redelijk zekere factor, dat kun je , althans in Nederland ook als zelfstandige doen, heb ik zelf 15 jaar gedaan.
| 20:40 |
Neen helaas, moest het niet voor m'n vriend zijn, zou ik zelf ook niet aan kinderen denken. Voel me er niet comfortabel bij helaas...
Spulletjes in andere winkels voorstellen is misschien wel een ideetje ja. Ik dacht eerder al aan een etsy shop met krimpfolie dingetjes, misschien ook hier op Yoors een webshop opzetten ( want die zou er naar verluid ooit komen ) en een eigen webshop nog apart opstellen..
| 20:43 |
Ambitie genoeg en je bent nog jong de wereld ligt nog voor je open, heel veel succes !!!
| 21:07 |
Ik zou het niet weten, loop ook al een paar jaar te denken over wat is er nog niet?
| 20:16 |
Ik wou dat ik t gat in de markt wist
| 19:28 |
Tekeningen verkopen via Etsy misschien.
| 19:03 |
Daar zal k helaas niet van kunnen leven vrees ik, aangezien daar minder naar gezocht word dan naar bv juweeltjes :-)
| 19:46 |
Jammer.
| 08:03 |
Iets creatiefs is al heel erg veel van maar het is zeker een optie als je ergens goed in bent. Online winkeltjes zijn er ook enorm veel dus wil je er voldoende inkomsten uit halen dan zal je iets moeten bedenken wat uniek is.. zijn er geen andere dingen die je vanuit huis kan doen? Ergens waar je de papieren voor hebt?
| 18:57 |
Ik ben ook altijd op zoek naar iets wat ik vanuit huis kan doen maar dan kom je of uit bij exotische chat sites of marketing dingen wat 9 vd 10 keer oplichten is.Zo wil ik m'n geld niet verdienen.Ik werk 9 uur per week maar daarnaast probeer ik met marktplaats wat bij te verdienen en yoors dan sinds kort:)Ik lees met je mee want ben benieuwd wat anderen voor tips hebben!Mijn lijkt het ook gaaf als je kunt knutselen voor je werk!In sieraden zit meer werk dan je ermee kunte verdienen denk ik
| 18:56 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen