Zora Mythe - het eerste boek!

Zora Mythe - het eerste boek!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ongeveer een jaar geleden begon ik hier op Yoors met het uitschrijven van m'n eerste boek. Zora Mythe - deel 1

Het duurde maar liefst 15jaar voor ik eindelijk de moed had verzameld om te beginnen schrijven. Die moed kreeg ik dankzij dit geweldige bloggersplatform. Nu, 1 jaar later, is het eerste deel rond. Ik hoop tegen eind oktober het boek te kunnen aanbieden :-) De prijs zal wellicht rond de 19euro schommelen.  Ik moet zeggen dat ik wel erg nieuwsgierig ben naar hoeveel interesse er zal zijn voor het boek. Het is een levenswerk en voor het geld doe ik het zeker niet, maar het zou wel fijn zijn als er behoorlijk wat vraag naar is natuurlijk :)

Hieronder allesinds nog een proevertje van één van de laatste tekeningen die ik nu maak, om het boek meer 'leven' te geven. :-)

Hopelijk is de volgende post over Zora Mythe een foto met mij en het eerste boek in m'n handen ! :-)


Veel liefs

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ow ik ben zo benieuwd! Zou hem zeker willen!
| 23:18 |
Daar kan voor gezorgd worden. Als ze beschikbaar zijn, zal ik het hier even op Yoors posten :)
| 09:44 |
Hey HippieFox, ik heb nu genoeg gespaard hier, dus ik wil graag je boek bij deze bestellen. Uiteraard eerste druk met handtekening, want die worden over 50 jaar geld waard en dus een mooie investering voor de erfenis aan de kinderen hahahaha
Nee, serieus, ik wil dus echt graag het boek bestellen.
| 12:31 |
Prachtig, schitterend.... ik hoop op veel succes voor je, dat verdien je echt!!
| 21:24 |
dankje HPJ :) Als hij klaar is geef ik je zeker ook 'n seintje :)
| 21:26 |
Goed zo!
| 21:35 |
Erg knap van je
| 19:59 |
Mooie illustratie. Ik ben benieuwd naar het eindelijke resultaat. Heel knap van Je.
| 12:04 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen