Zora Mythe - het einde komt in zicht!


Dag liefste Yoorsbloggers,


Ik ben al een tijdje niet meer zo actief hier op Yoors, maar dat wil daarom niet zeggen dat ik me niet meer bezig hou achter de schermen. Wees gerust, ik schrijf nog steeds verder aan Zora Mythe, en ik kan met trots zeggen dat het eerste boek bijna volledig geschreven is!


Momenteel twijfel ik nog of ik de laatste delen online zal plaatsen, dit omdat ik het boek graag wil gaan uitgeven in eigen beheer en het is natuurlijk leuker als jullie nog niet weten hoe het afloopt :)


Ik weet nog niet hoeveel interesse er zal zijn in Zora Mythe, maar ik hoop zo'n 50 boeken te verkopen in eigen beheer en de anderen dan misschien via bol.com of toch aan een uitgeverij geven. Ik verwacht namelijk niet dat ik super bekend word, maar het is wel een doel dat ik wil halen voor mezelf en ik ben er nu héél dicht bij.


Bij deze hebben jullie nu ook een kleine update gehad van mij ;)


Veel liefs

HippieFox