Waarom heb ik zo'n hekel aan kleien?!?!

Waarom heb ik zo'n hekel aan kleien?!?!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben heel creatief en ik vind het super leuk dat onze kinderen ook zo creatief zijn. Maar ik heb echt een ontzettende hekel aan kleien. Waarom doen de kinderen dat dan zo graag? 

Ze maken echt wel leuke dingen, al zitten alle kleuren klei al door elkaar. Ze hebben ook ontzettend veel klei en ik heb een groot gedeelte nog weggelegd tot ergernis van de kinderen en tot blijdschap van mij. Hoe minder klei hoe minder rotzooi. 

Ze mogen van mij met alles knutselen en knippen en plakken en doen. Bij kleien moet ik 100 keer tot tien tellen. Vandaag ook, hele huis netjes, stof gezogen, gedweild, ik blij dat alles op orde is als we de oudste van school halen. Vriendje mee naar huis even wat drinken en wat willen ze graag doen? Juist kleien... ik geef toe en tel de eerste keer tot 10. Klei op tafel en de eerste ruzie om het mesje is een feit, ik tel de tweede keer tot 10. Het lukt niet om haren uit het poppetje te krijgen, A schreeuwt alles bij elkaar, ik tel de derde keer tot 10. En zo gaat het nog zo'n 5 minuten door tot ik 100 keer tot 10 geteld heb. Ja 5 min, dan hebben ze het gezien en ik zit ik met een tafel vol klei. 

Zoals wij het ze geleerd hebben moeten ze ook hierbij eerst opruimen voordat ze iets anders doen. Zo gezegd zo gedaan en de meeste klei beland weer in de bak  En daar is mijn ergernis. Want ondanks dat ze opgeruimd hebben ligt er echt overal klei. Dit kom ik over twee dagen nog overal tegen en daar heb ik zo'n hekel aan. Al die kleine kruimels die overal aan plakken. Aan hun kleren en schoenen en zich zo door het hele huis verspreiden. .Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dit is wel heel herkenbaar
| 09:18 |
Ik heb hier hetzelfde..kleien is hartstikke leuk maar ik laat het de kids zelden doen.
| 01:33 |
Ik vind kleien juist zo leuk
| 00:46 |
Ja, klei is leuk, maar ken het probleem
| 20:35 |
Hahaha, nog niet aan begonnen hier
| 19:14 |
Wacht dan nog maar even. Als ze het ontdekt hebben...
| 20:04 |
Ik ben het helemaal met je eens! Maar mijn dochtertje niet.....haha
| 17:49 |
Hahaha jij telt dus ook 100 keer tot 10?
| 20:03 |
Ja dat probeer ik wel haha
| 20:08 |
Nouuuuu.. ik zit je blog te lezen en ik denk jeetje wat herkenbaar.. en toen zag ik dat de blog van jou was
| 16:49 |
Hahaha wij delen dezelfde gedachten!
| 16:53 |
Ja was ook niet heel verbaasd dat het van jou was..
| 16:54 |
Klei voelt lekker aan de handen. Wellicht is dat waarom het zo leuk is voor kinderen. En je kan er natuurlijk alles van maken om het vervolgens toch weer opnieuw te kunnen gebruiken.

Ik snap dat het voor de ouders wat minder prettig is, want het geeft inderdaad flink wat rotzooi.
| 16:27 |
Ja haha maar omdat zij het zo graag doen geef ik regelmatig toe!
| 16:52 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen