Fotowoorden juni 2017


Het is alweer juni. Nog zes weken en dan zijn de lessen die ik moet geven voorbij. Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe fotowoordenuitdaging! Voor inspiratie (of gewoon omdat je het leuk vindt) kan je de reacties onder mijn vorige fotowoorden lezen. Ik heb deze maand weer veel leuke bijdrages gelezen!

Dan de uitdaging van deze maand. Onderaan dit bericht vind je een nieuwe foto, aan jou de taak hier woorden bij te verzinnen. Hoe je dat doet, is aan jou! Het mag dus een blog, verhaal, quote, gedicht of iets anders creatiefs worden! Dat betekent ook dat er geen vastgesteld aantal woorden is bij deze uitdaging.

Als je meedoet wil ik je vragen de tag 'Fotowoorden juni' te gebruiken onderaan je post. Ook wil ik je vragen je bijdrage onder dit bericht te delen door de link te plaatsen. Veel succes allemaal!